Povezane vesti
Balkan u šoku zbog terorista: Skoplje je uz Austriju, Albanci besni na napadače, veliki broj islamista u Makedoniji
Mondo 04.11.2020
Evropska javnost i dalje je u šoku zbog strašnog krvavog pira koji su u ponedeljak u večernjim satima izveli islamski teroristi albanske nacionalnosti. Evropska javnost i dalje je u šoku zbog strašnog krvavog pira koji su u ponedeljak u večernjim… »
Balkan gori zbog krvnika iz Beča! Makedonski i kosovski Albanci besni na svog sunarodnika
Blic 04.11.2020
“Šokantne vesti stižu iz Beča, sada kada bi trebalo da ostanemo jedinstveni i gradimo solidarnost. Oštro osuđujem terorističke napade i svaki nasilni čin. Moje misli su sa porodicama i prijateljima žrtava, žiteljima Beča i mojim prijateljem… »
Vesti dana »

(BLOG) Kolone građana stigle do Železniče stanice u Novom Sadu, danas protest i ispred Vlade u Beogradu
N1 Info pre 31 minutajoš 42 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Kalas: EU priprema plan B ako Tramp napusti pregovore o Ukrajini
Euronews pre 3 satajoš 19 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

(FOTO) Milioni na ulici, u potrazi za pravima: Širom sveta obeležava se Međunarodni praznik rada
N1 Info pre 43 minutajoš 19 povezanih