Povezane vesti
Kamberi i Đurić o vlasti i opoziciji
RTV 05.11.2020
BEOGRAD - Olako izražena volja da me percipiraju tako brzo kao "vođu opozicije" u Srbiji, mene koji sam samo sat pre govora u Skupštini bio beznačajan, govori o društvenoj volji koja u zemlji postoji kao demokratska alternativa i reakcija građana… »
„Kamberi je vuk u jagnjećoj koži“
Vesti online 05.11.2020
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je da je Šaip Kamberi „vuk u jagnjećoj koži“ jer je reč o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i protivustavne ciljeve narativom o… »
Kamberi: Nisam "vođa opozicije"
N1 Info 05.11.2020
Olako izražena volja da me percipiraju tako brzo kao "vođu opozicije" u Srbiji, mene koji sam samo sat pre govora u Skupštini bio beznačajan, govori o društvenoj volji koja u zemlji postoji kao demokratska alternativa i reakcija građana pokazuje da ih ne… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za nedelju, 8. februar: Oblačno, ponegde sa slabom kišom
Serbian News Media pre 3 satajoš 24 povezane
Oglasio se TSS: Lajović nije teže povređen! Pod znakom pitanja je za sledeći meč
Dnevnik pre 1 satjoš 30 povezanih
MUP: Na autobusu za prevoz dece više nepravilnosti, isključen iz saobraćaja, podnete prijave
Danas pre 35 minutajoš 13 povezanih
Reporterka N1 iz Skoplja: Zaplenjeno čak 40 tona marihuane, prema poslednjim nezvaničnim informacijama
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
Zaplena narkotika u Nišu i hapšenje begunca zbog nasilja u Aleksincu
Južne vesti pre 49 minutajoš 49 povezanih