Povezane vesti
Kamberi i Đurić o vlasti i opoziciji
RTV 05.11.2020
BEOGRAD - Olako izražena volja da me percipiraju tako brzo kao "vođu opozicije" u Srbiji, mene koji sam samo sat pre govora u Skupštini bio beznačajan, govori o društvenoj volji koja u zemlji postoji kao demokratska alternativa i reakcija građana… »
„Kamberi je vuk u jagnjećoj koži“
Vesti online 05.11.2020
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je da je Šaip Kamberi „vuk u jagnjećoj koži“ jer je reč o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i protivustavne ciljeve narativom o… »
Kamberi: Nisam "vođa opozicije"
N1 Info 05.11.2020
Olako izražena volja da me percipiraju tako brzo kao "vođu opozicije" u Srbiji, mene koji sam samo sat pre govora u Skupštini bio beznačajan, govori o društvenoj volji koja u zemlji postoji kao demokratska alternativa i reakcija građana pokazuje da ih ne… »
Vesti dana »
Crna Gora na nogama: Nakon opsadnog stanja u Podgorici, pretres imovine brata Mila Đukanovića i u Nikšiću
Blic pre 9 satijoš 2 povezane
Vučić i Rama u zajedničkom tekstu za nemački FAZ: "Ne tražimo pravo veta, već prijem u jedinstveno tržište i Šengensku zonu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski podržao vojnu operaciju protiv Irana. Sprema se pakao za Teheran?! Oglasio se i Tramp, pa poslao jezivu poruku
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Mraz ujutro, "proleće" tokom dana: Vremenska prognoza za subotu, 28. februar
Večernje novosti pre 3 satajoš 4 povezane