Povezane vesti
Kamberi i Đurić o vlasti i opoziciji
RTV 05.11.2020
BEOGRAD - Olako izražena volja da me percipiraju tako brzo kao "vođu opozicije" u Srbiji, mene koji sam samo sat pre govora u Skupštini bio beznačajan, govori o društvenoj volji koja u zemlji postoji kao demokratska alternativa i reakcija građana… »
„Kamberi je vuk u jagnjećoj koži“
Vesti online 05.11.2020
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je da je Šaip Kamberi „vuk u jagnjećoj koži“ jer je reč o, kako navodi, velikoalbanskom etnonacionalisti koji još od početka devedesetih godina kamuflira šovinističke i protivustavne… »
Kamberi: Nisam "vođa opozicije"
N1 Info 05.11.2020
Olako izražena volja da me percipiraju tako brzo kao "vođu opozicije" u Srbiji, mene koji sam samo sat pre govora u Skupštini bio beznačajan, govori o društvenoj volji koja u zemlji postoji kao demokratska alternativa i reakcija građana pokazuje da… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
U Skupštini Srbije dan za glasanje, na dnevnom redu Predlog budžeta za 2025. godinu sa pratećim zakonima
RTV pre 2 satajoš 1 povezana