Повезане вести

Ова три лица Албанаца Европа неће заборавити: Жртва, терориста и хероина која се борила у Бечу

Ова три лица Албанаца Европа неће заборавити: Жртва, терориста и хероина која се борила у Бечу

Телеграф 05.11.2020
Албански терориста убио је четворо људи, један од њих је млади муслиман албанског порекла, док се против њега борила још једна Албанка. Албански терориста Кујтим Фејзулај убио је четворо људи у терористичком нападу у… »
"Шта да му радим, сам је крив": Шокантне речи деде терористе из Беча

"Шта да му радим, сам је крив": Шокантне речи деде терористе из Беча

Телеграф 05.11.2020
Деда терористе који је убио људе у Бечу нимало није шокиран тиме што му је унук убијен. Атентатор Кујтим Фејзулај (20), који је у понедељак увече у Бечу у терористичком нападу усмртио четири особе, сам је крив што је мртав… »
Аустријски медији: Терориста из Беча обучаван у кампу у Северној Македонији

Аустријски медији: Терориста из Беча обучаван у кампу у Северној Македонији

РТС 05.11.2020
Атентатор Кујтим Фејзулај (20), који је у понедељак увече у Бечу у терористичком нападу усмртио четири особе, није био "вук самотњак", већ неко ко је тесно умрежен са аустријском исламистичком сценом, истиче бечки дневник… »
Албански терориста, који је убио 4 људи у Бечу, обучен на Балкану?

Албански терориста, који је убио 4 људи у Бечу, обучен на Балкану?

Телеграф 05.11.2020
Сада полиција треба да реши и ко је обучио Фејзулаја да употребљава оружје, а ту постоје трагови који воде у Немачку, односно једног кампа за обуку терориста у Северној Македонији, где је често путовао. Атентатор Кујтим Фејзулај… »

Вести дана »