Povezane vesti
Bajden je gori od hitlera, ne zaboravite njegovo zlo: "Bombardovati Beograd i razneti sve mostove na Drini!" (video)
Pravda 05.11.2020
Tokom ovih predsednički izbora u Americi, u Srbiji i u srpkoj zajednici u SAD-u najviralniji snimak je postao obraćanje Džoa Bajdena 1998. godine, momenat u kom pominje našu zemlju, odnosno predlog da se Srbija, kako je istakao, raznese. - Predlagao sam… »
Ovako je govorio Bajden: Predlagao sam da bombardujemo Beograd, da srušimo sve mostove na Drini (video)
Kurir 05.11.2020
Obraćanje Džoa Bajdena 1998. godine u kom govori o bombardovanju Srbije, Srbi su počeli masovno da dele tokom predsedničkih izbora u SAD. - Predlagao sam da bombardujemo Beograd, govorio sam da pošaljemo američke pilote tamo i raznesemo sve mostove na… »
Vesti dana »

MUP: Krivična prijava zbog sumnje da je klikerima iz praćke gađao pristalice SNS-a i policajce
Glas Zaječara pre 1 satjoš 39 povezanih

Pomeraju se oblaci, ovde će pljuštati u naredna 2 sata! Nižu se upozorenja RHMZ: Upaljen i meteoalarm zbog ovih opasnih pojava
Blic pre 27 minutajoš 31 povezana

Evropljani za sastanak Trampa i Zelenskog spremaju „Dream team“: Poznata neka od imena koja putuju u Vašington
Danas pre 17 minutajoš 83 povezane