Повезане вести
„Убије те чињеница да је поред вас живело чудовиште“
Вести онлине 05.11.2020
Комшиница терористе из Беча испричала је да је срела Кујтима Фејзулај на степеништу њихове зграде шест сати пре него што је извршио крвави напад у престоници Аустрије. – Насмешио ми се и помогао да донесем кесе из трговине. Било… »
Гордана Николић последња видела терористу пред масакр! Најпре је урадио дивну ствар за њу, а онда је уследио хорор!
Мондо 05.11.2020
Комшије Кујтима Фејзулаија описују као повученог и религиозног, а словачка полиција је објавила да су још у јулу упозорили аустријске власти да је Фејзулаи тада у Словачкој покушао да купи метке за калашњиков. Комшије Кујтима… »
Вести дана »

(Радарски снимак) уживајте до овог дана, а онда стиже потпуни обрт! Температура пада и баш ће да пљушти, а ево шта нам следи за викенд
Блиц пре 1 сатјош 8 повезаних

Од данас се примењују олакшице за отплату кредита - Узелац предлаже један важан потез
Каматица пре 3 минутајош 5 повезаних

Урсула у Београду: После годину дана Фон дер Лајен стигла у Србију: Редослед посете земљама није случајан, у коферу доноси једну важну тему
Блиц пре 1 сатјош 6 повезаних

Египатски тимови у Гази раде на проналажењу тела израелских талаца
Телеграф пре 5 сатијош 7 повезаних

Трамп: Зеленски долази код мене у петак, жели "томахавк" – разочаран сам у Путина
РТС пре 1 сатјош 2 повезане