Povezane vesti
FOTO: Od ponedeljka počinje da radi Narodna kuhinja Eparhije bačke na Klisi
Radio 021 05.11.2020
Narodna kuhinja pri Eparhiji bačkoj, na Klisi, počeće sa radom od ponedeljka, 9. novembra, a korisnici mogu već tokom ove nedelje da se prijave svešteniku u delu grada u kom žive, rečeno je danas na osvećenju prostorija. Jerej Lazar Majstorović, upravnik… »
Počela sa radom Narodna kuhinja Eparhije bačke
Dnevnik 05.11.2020
Činom osvećenja prostorija, danas je počela sa radom Narodna kuhinja pod okriljem Eparhije bačke i Dobrotvorne ustanove Eparhije. Osvećenju prostorija Narodne kuhinje, koja se nalazi pored hrama Vaznesenja Gospodnjeg, prisustvovala je predsednica… »
Narodna kuhinja Eparhije bačke otvorena na Klisi
Moj Novi Sad 05.11.2020
Činom osvećenja prostorija, danas je počela sa radom Narodna kuhinja pod okriljem Eparhije bačke i Dobrotvorne ustanove Eparhije. Osvećenju prostorija Narodne kuhinje, koja se nalazi pored hrama Vaznesenja Gospodnjeg, prisustvovala je predsednica… »
Narodna kuhinja Eparhije bačke počela da radi na Klisi
RTV 05.11.2020
NOVI SAD - Činom osvećenja prostorija, danas je počela sa radom Narodna kuhinja pod okriljem Eparhije bačke i Dobrotvorne ustanove Eparhije. Osvećenju prostorija Narodne kuhinje, koja se nalazi pored hrama Vaznesenja Gospodnjeg na Klisi, prisustvovala je… »
Vesti dana »
(Video) Jeziv prizor na auto-putu Beograd-Niš! Zapalio se kamion kod Markovca, plamen bukti na sve strane, gust dim prekrio kolovoz: Saobraćaj obustavljen, stvara se gužva!
Blic pre 6 minutajoš 124 povezane
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
NIN pre 46 minutajoš 24 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 41 minutajoš 9 povezanih
Ekipe neprekidno saniraju kvar, bolnice i vrtići imaju prioritet u snabdevanju
Glas Zapadne Srbije pre 45 minutajoš 24 povezane