Povezane vesti
"Jeo sam na slamčicu, upropastio mi je vilicu": Taksista koga je prebio Petar Strugar otkrio pakao kroz koji je prošao
Blic 05.11.2020
Jovan Stanojević, taksista koga je pretukao glumac Petar Strugar pojavio se danas na suđenju u Prvom osnovnom sudu. Iako je glumac Petar Strugar priznao krivicu i u sedam rata u humaniterne svrhe platio 70.000 dinara, taksista to nije hteo da prihvati… »
Ni traga, ni glasa od strugara: Glumac se nije pojavio na suđenju sa taksistom kog je pretukao! (foto)
Kurir 05.11.2020
Jovan Stanojević, taksista kog je pretukao glumac Petar Strugar pojavio se na suđenju u Prvom osnovnom sudu. Strugar je priznao krivicu i potpisao sporazum sa tužilaštvom, nakon čega je u humanitarne svrhe uplatio 70.000 dinara u sedam rata, budući da… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Završen protest ispred Skupštine grada, studenti AUNS na plenumu odlučuju o daljim koracima, manji incident u sali
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Radio sto plus pre 41 minutajoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran najavio jače odmazde nakon smrti Laridžanija, nastavljeni napadi na Izrael
Insajder pre 6 minutajoš 36 povezanih
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 41 minutajoš 26 povezanih
Iran upozorio građane koje će mete biti napadnute u narednim satima širom Bliskog istoka
Politika pre 1 satjoš 49 povezanih