Повезане вести
Трамп: На превару покушавају да ми одузму други мандат
Нова 06.11.2020
Председник САД Доналд Трамп, тврдио је без доказа да на превару покушавају да му одузму други мандат, пише данас Глас Америке. “Уколико рачунате легалне гласове, ја лагано побеђујем, а уколико рачунате нелегалне, онда они могу да… »
Бајден се обратио из свог штаба: Када се заврши гласање, прогласиће нас победницима! Молим вас људи, останите смирени (видео)…
Курир 06.11.2020
Председнички кандидат Џо Бајден је у четвртак у обраћању из свог штаба у Вилмингтону, у држави Делавер, рекао да се "сваки глас мора пребројати" и замолио америчке држављане за стрпљење. Бајден се на конференцији за новинаре… »
Трамп и његов изборни штаб, без доказа, износе тврдње о изборној превари
Глас Америке 06.11.2020
БЕЛА КУЋА — Пркосни председник САД Доналд Трамп тврдио је без доказа да на превару покушавају да му одузму други мандат. “Уколико рачунате легалне гласове, ја лагано побеђујем”, рекао је председник Трамп. “Уколико рачунате… »
"Бројање гласова ће убрзо бити завршено": Бајден самоуверен: Не сумњам да ћемо ускоро прогласити победу!
Блиц 06.11.2020
Камала Харис и ја смо задовољни тренутним стањем, осећамо се добро из сата у сат. Немамо дилему да оног тренутка када се гласови преброје до краја да ћемо сенаторка и ја бити проглашени победницима. Молим вас све за стрпљење… »
Трамп: Ако бројите легалне гласове, глатко сам победио! (видео)
Блиц 06.11.2020
Ако бројите легалне гласове, глатко сам победио, ако бројите нелегалне, онда губим - рекао је Доналд Трамп још актуелни председник и републикански кандидат на изборима у САД у обраћању јавности из Беле куће. Он је рекао да су… »
Трамп: Не смемо да дозволимо никоме да ућутка наше гласаче
Н1 Инфо 06.11.2020
Председник САД Доналд Трамп изјавио је у обраћању јавности у Белој кући да "ако се броје легални гласови, он лако побеђује". "Ако бројите нелегалне гласове, могу да покушају да нам украду изборе. Наш циљ је да задржимо… »
Вести дана »
Снажан земљотрес погодио Јапан: Повређено 13 особа, издато упозорење на цунами, струја нестала у 2.700 домова
Еуроневс пре 51 минутајош 32 повезане
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 5 сатијош 29 повезаних
Путин од Трампа "на тацни" добија оно што 3 године не може да освоји: Америка поставила бруталан ултиматум Украјини
Мондо пре 1 сатјош 89 повезаних