Повезане вести

Није све идеално после Гента, непоправљиви Саного поново проблем за Звезду!

Није све идеално после Гента, непоправљиви Саного поново проблем за Звезду!

Спортске.нет 06.11.2020
Постаје симптоматично... Црвена звезда је синоћ уписала важну победу у Лиги Европе где је савладан Гент у Београду са 2:1. Ипак, то није прошле без одређене цене коју ће "црвено-бели" морати да плате. Секу Саного је зарадио жути… »
Тренер Гента: Звезда је веома, веома добар тим, ми ћемо се борити до краја!

Тренер Гента: Звезда је веома, веома добар тим, ми ћемо се борити до краја!

Хот спорт 06.11.2020
Помоћни тренер Гента Петер Балет рекао је да је Црвена звезда веома добар тим, а да његовим фудбалерима неће бити лако у преосталим утакмицама Лиге Европе. Гент је изгубио од Звезде са 2:1 и после три кола има све поразе у Групи… »
“Питали ме да ли бих био задовољан ремијем са Звездом…”

“Питали ме да ли бих био задовољан ремијем са Звездом…”

Нова 06.11.2020
Петер Балет, помоћник у стручном штабу белгијског Гента, рекао је да није задовољан резултатом у мечу против Црвене звезде. Помоћни тренер је водио утакмицу, с обзиром на то да је шеф стручног штаба Вим де Декер позитиван на… »
"Звезда је веома добра, следећи пут паметније": Белгијанци разочарани након пораза у Београду: Навијачи су тражили од нас да…

"Звезда је веома добра, следећи пут паметније": Белгијанци разочарани након пораза у Београду: Навијачи су тражили од нас да…

Спортал блиц 06.11.2020
након три кола групне фазе Лиге Европе има све поразе, а последњи је доживео у четвртак увече од . Белгијски шампион је изгубио 2:1 на стадиону "Рајко Митић", а помоћни тренер екипе Петер Балет је рекао да његовим играчима неће… »
Тренер Гента: Био бих задовољан ремијем

Тренер Гента: Био бих задовољан ремијем

Н1 Инфо 06.11.2020
Помоћни тренер белгијског Гента Петер Балет који је водио екипу против Црвене звезде у Београду рекао је после меча да нису задовољни резултатом и да је очекивао бољу партију свог тима. Црвено-бели су у мечу трећег кола Групе Л… »
Лидер Мирко Иванић: Катаи и ја смо из исте школе, можда се због тога овако слажемо

Лидер Мирко Иванић: Катаи и ја смо из исте школе, можда се због тога овако слажемо

Моззарт спорт 06.11.2020
"Он је заиста феноменалан играч и не слаже се добро само са мном већ и са целим тимом. Одлично се уклопио у екипу", каже везиста из Бачког Јарка. Мирко Иванић је под вођством Дејана Станковића стасао у једног од лидера српског… »
Иванић: За корак ближи циљу

Иванић: За корак ближи циљу

Спортски журнал 06.11.2020
Гент је изгубио од Звезде са 2:1 и после три кола има све поразе у Групи Л Лиге Европе. Момак који је ове вечери носио велики терет на леђима и фудбалер који се лавовском борбом уклопио у победнички тим Дејана Станковића свакако… »

Вести дана »