Povezane vesti

Svi se pitaju gde je nestao Tramp: Evo gde se nalazi predsednik Amerike i šta trenutno radi - fotografija objasnila sve

Svi se pitaju gde je nestao Tramp: Evo gde se nalazi predsednik Amerike i šta trenutno radi - fotografija objasnila sve

Večernje novosti 06.11.2020
LjUTA borba za novog predsednika SAD i dalje traje, a predsedničkog kandidata i sadašnjeg predsednika Donalda Trampa niko nije video od sinoć. Ipak, čini se da je Tramp u Ovalnoj sobi, makar sudeći po fotografijama sa društvenih mreža. Kako je navedeno… »
Uhapsite ga večeras: Komentator napao Trampa na Tviteru, kaže da je mentalno nesposoban

Uhapsite ga večeras: Komentator napao Trampa na Tviteru, kaže da je mentalno nesposoban

Večernje novosti 06.11.2020
KIT Olberman, sportski analitičar i bivši komentator Em Si En Bi Si-ja izneo je na Tviteru neko prilično oštre stavove. Naime, on tvrdi da je Donald Tramp, koji je još uvek američki predsednik, "izgubio razum" i da mora da bude uhapšen! It is necessary… »
Trampove obožavateljke ispred centra za brojanje glasova u Nevadi: Kleče i mole se ispred ulaznih vrata, a evo šta kažu (video)…

Trampove obožavateljke ispred centra za brojanje glasova u Nevadi: Kleče i mole se ispred ulaznih vrata, a evo šta kažu (video)…

Kurir 06.11.2020
Producentkinja NBC-ja Alisa Estrada na Tviteru je objavila fascinantan snimak. Naime, nekoliko Trampovih obožavateljki okupilo se ispred centra u kojem se broje glasovi u okrugu Klark u ključnoj saveznoj državi Nevadi. Kleče pred ulaznim vratima i mole… »
(VIDEO) Trampove obožavateljke se mole dok se broje glasovi

(VIDEO) Trampove obožavateljke se mole dok se broje glasovi

Nova 06.11.2020
Producentkinja NBC-ja Alisa Estrada na Tviteru je objavila fascinantan snimak. Dešavanja u Americi dok se čekaju konačni rezultati predsedničkih izbora pratite uživo u blogu Nova.rs. Nekoliko Trampovih obožavateljki okupilo se ispred centra u kojem se… »

Vesti dana »

Kamioni čekaju pet sati.

Kamioni čekaju pet sati.

Vesti online pre 31 minutajoš 28 povezanih
Sijetl Sihoksi osvojili 60. Superbol

Sijetl Sihoksi osvojili 60. Superbol

NIN pre 40 minutajoš 23 povezane