Povezane vesti
Rijaliti učesnik uživo u emisiji priznao teška krivična dela
Nova 06.11.2020
Učesnik rijalitija Zadruga, Fran Pujas, sinoć je uživo u programu javno priznao krivična dela koja je počinio, a prema njegovim rečima, poslednji u nizu dogodio se pre četiri meseca. Pujasa je naime isprovocirala bivša devojka Paula, takođe učesnica… »
Skandalozno priznanje zadrugara,: zbog ovoga je robijao: "Opljačkao sam ih, uperio utoku, iznabadao ih... Čoveku sam platio da…
Blic 05.11.2020
Fran Pujas se u emisiji uživo obratio javno, gde je izneo šokantne detalje, pa otkrio zbog čega je robijao. "Pre dve godine sam ušao i opljačkao trojicu frajera uperio sam utoku na njih i iznabadao ih, opljačkao sam ih za svu g**ru, ležao sam zbog toga 4… »
Vesti dana »

Krvoproliće: Ubijeni civili; Snimljen trenutak udara UZNEMIRUJUĆI VIDEO
B92 pre 1 satjoš 37 povezanih

Tramp: Podržaću Ukrajinu, želim da se rat završi; Zaharova: Napadi na naftovod "Družba" banditizam
RTS pre 4 minutajoš 34 povezane

Direktor novosadske Hitne: Tehničari odbili da pomognu naprednjacima, sledi disciplinski postupak
Luftika pre 2 satajoš 20 povezanih

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 64 povezane

Ima li nade za Srbiju? Otkriveno stanje Tijane Bošković nakon povrede koja nas je sve zabrinula!
Kurir pre 15 minutajoš 24 povezane