Povezane vesti

Šaka mi je rasla, onda se donja vilica izdužila, a cipele postale tesne Ispovest Beograđanina koji je dobio zastrašujuću…

Šaka mi je rasla, onda se donja vilica izdužila, a cipele postale tesne Ispovest Beograđanina koji je dobio zastrašujuću…

Kurir 06.11.2020
Prva nedelja novembra u celom svetu posvećena je pacijentima koji su oboleli od akromegalije, hronične bolesti kod koje benigni tumor hipofize stvara i otpušta u krvotok prekomerno hormon rasta. Da bi neko posumnjao na akromegaliju dovoljno je samo da… »
Zvonimiru iz Beograda prvo su otekli prsti, a onda je počeo da hrče. Urolog je otkrio opasnu bolest

Zvonimiru iz Beograda prvo su otekli prsti, a onda je počeo da hrče. Urolog je otkrio opasnu bolest

Telegraf 06.11.2020
Zvonimir Stojević iz Beograda nije imao predstavu da otečeni prti mogu da ukazuju na ovu bolest. - Prvo sam morao da skinem burmu. Bila je pretesna. Mislio sam da prsti otiču od rada, da su zbog toga i zadebljani, a šaka ogromna. Počeo sam da hrčem… »
Prvo su mi prsti zadebljali, vilica se izdužila, cipele omalile... Zvonimir je 1 od 400 Srba koji pate od retke bolesti

Prvo su mi prsti zadebljali, vilica se izdužila, cipele omalile... Zvonimir je 1 od 400 Srba koji pate od retke bolesti

Mondo 06.11.2020
Retka bolest sa mnogo lica koju je teško dignostikovati. Retka bolest sa mnogo lica koju je teško dignostikovati. Prva nedelja novembra u celom svetu posvećena je pacijentima koji su oboleli od akromegalije, hronične bolesti kod koje benigni tumor… »

Vesti dana »