Повезане вести

Шака ми је расла, онда се доња вилица издужила, а ципеле постале тесне Исповест Београђанина који је добио застрашујућу…

Шака ми је расла, онда се доња вилица издужила, а ципеле постале тесне Исповест Београђанина који је добио застрашујућу…

Курир 06.11.2020
Прва недеља новембра у целом свету посвећена је пацијентима који су оболели од акромегалије, хроничне болести код које бенигни тумор хипофизе ствара и отпушта у крвоток прекомерно хормон раста. Да би неко посумњао на… »
Звонимиру из Београда прво су отекли прсти, а онда је почео да хрче. Уролог је открио опасну болест

Звонимиру из Београда прво су отекли прсти, а онда је почео да хрче. Уролог је открио опасну болест

Телеграф 06.11.2020
Звонимир Стојевић из Београда није имао представу да отечени прти могу да указују на ову болест. - Прво сам морао да скинем бурму. Била је претесна. Мислио сам да прсти отичу од рада, да су због тога и задебљани, а шака огромна… »
Прво су ми прсти задебљали, вилица се издужила, ципеле омалиле... Звонимир је 1 од 400 Срба који пате од ретке болести

Прво су ми прсти задебљали, вилица се издужила, ципеле омалиле... Звонимир је 1 од 400 Срба који пате од ретке болести

Мондо 06.11.2020
Ретка болест са много лица коју је тешко дигностиковати. Ретка болест са много лица коју је тешко дигностиковати. Прва недеља новембра у целом свету посвећена је пацијентима који су оболели од акромегалије, хроничне болести код… »

Вести дана »