Повезане вести
Шака ми је расла, онда се доња вилица издужила, а ципеле постале тесне Исповест Београђанина који је добио застрашујућу…
Курир 06.11.2020
Прва недеља новембра у целом свету посвећена је пацијентима који су оболели од акромегалије, хроничне болести код које бенигни тумор хипофизе ствара и отпушта у крвоток прекомерно хормон раста. Да би неко посумњао на… »
Звонимиру из Београда прво су отекли прсти, а онда је почео да хрче. Уролог је открио опасну болест
Телеграф 06.11.2020
Звонимир Стојевић из Београда није имао представу да отечени прти могу да указују на ову болест. - Прво сам морао да скинем бурму. Била је претесна. Мислио сам да прсти отичу од рада, да су због тога и задебљани, а шака огромна… »
Прво су ми прсти задебљали, вилица се издужила, ципеле омалиле... Звонимир је 1 од 400 Срба који пате од ретке болести
Мондо 06.11.2020
Ретка болест са много лица коју је тешко дигностиковати. Ретка болест са много лица коју је тешко дигностиковати. Прва недеља новембра у целом свету посвећена је пацијентима који су оболели од акромегалије, хроничне болести код… »
Вести дана »
Студенти у блокади Правног и Пољопривредног шетњом обележили годину дана од блокада
РТВ пре 21 минутајош 28 повезаних
Зеленски одмах реаговао после пацке Трампа! Нагли заокрет Кијева, избори могу бити одржани за 60 до 90 дана!
Курир пре 36 минутајош 40 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 5 сатијош 27 повезаних
Евидентирано више од 45.000 нелегалних објеката: Највише грађана се на овај начин пријавило за легализацију
Мондо пре 55 минутајош 55 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 5 сатијош 34 повезане