Povezane vesti
Edin Džeko pozitivan na korona virus
Dnevnik 06.11.2020
RIM: Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome Edin Džeko pozitivan je na koronavirus. On je to saopštio na svom Instagram profilu, navodeći da će biti u karantinu. Nemam nikakvih simptoma, ali sam prinuđen da u narednom periodu… »
Džeko zaražen korona virusom
Sportski žurnal 06.11.2020
Fudbaler Rome Edin Džeko saopštio je da je zaražen korona virusom. "Nažalost pozitivan sa na korona virus i kao što znate, moram da poštujem period karantina. Želim da uverim sve koji me poznaju da na sreću nemam posebne simptome", naveo je Džeko na… »
Peh za Romu, Džeko pozitivan...
Sportske.net 06.11.2020
Još jedan u nizu. Edin Džeko je još jedan od fudbalera u nizu koji su zaraženi koronavirusom. On je to objavio i na društvenim mrežama. "Nažalost, pozitivan sam na koronavirus i moraću da provedem određeni period u karantinu. Nemam nikakvih simptoma, ali… »
Vesti dana »
„Kada prestane da radi Rafinerija nafte u Pančevu do 4.000 ljudi ostaje bez posla, a u NIS-u 12.000“: Poslanici o problemima u vezi sa NIS-om
Nova pre 2 satajoš 43 povezane
NUNS: Policija i dalje štiti napadače, a legitimiše novinare – hitno istražiti napade na novinare u Negotinu
In medija pre 5 satijoš 16 povezanih
"Udarna" grupa naprednjaka u napadu na tužilaštva: Tužioci napustili sednicu
N1 Info pre 55 minutajoš 33 povezane
Novi Sad: Veliko srce od lampiona na Trgu slobode, odata pošta kod Železničke stanice
Beta pre 35 minutajoš 46 povezanih
Vučić: Ušli smo u izbornu godinu, najkasnije u roku od godinu dana imaćemo izbore
Jugmedia pre 6 satijoš 29 povezanih