Povezane vesti
Edin Džeko pozitivan na korona virus
Dnevnik 06.11.2020
RIM: Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i napadač Rome Edin Džeko pozitivan je na koronavirus. On je to saopštio na svom Instagram profilu, navodeći da će biti u karantinu. Nemam nikakvih simptoma, ali sam prinuđen da u narednom… »
Džeko zaražen korona virusom
Sportski žurnal 06.11.2020
Fudbaler Rome Edin Džeko saopštio je da je zaražen korona virusom. "Nažalost pozitivan sa na korona virus i kao što znate, moram da poštujem period karantina. Želim da uverim sve koji me poznaju da na sreću nemam posebne simptome", naveo je Džeko… »
Peh za Romu, Džeko pozitivan...
Sportske.net 06.11.2020
Još jedan u nizu. Edin Džeko je još jedan od fudbalera u nizu koji su zaraženi koronavirusom. On je to objavio i na društvenim mrežama. "Nažalost, pozitivan sam na koronavirus i moraću da provedem određeni period u karantinu. Nemam nikakvih… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: I Nebojša Šurlan vozilom Hitne iz pritvora prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Kurir pre 3 satajoš 86 povezanih
Uhapšen v.d. direktor JGSP "Novi Sad" kao pripadnik tzv. balkanskog kartela
RTV pre 1 satjoš 85 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izrael prihvatio prekid vatre sa Hezbolahom; IDF nastavlja sa napadima na Gazu – poginulo 11 civila
RTV pre 1 satjoš 43 povezane
Poslednji trening zvezde pred meč sa štutgartom: Pozitivna atmosfera u crveno-belom taboru!(foto+video)
Hot sport pre 22 minutajoš 41 povezana
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 9 satijoš 36 povezanih