Povezane vesti

"Platio sam preveliku cenu, bolovi koje trpim su: Nesnosni!" Legendarni Marko van Basten više ne krije istinu, zbog jedne…

"Platio sam preveliku cenu, bolovi koje trpim su: Nesnosni!" Legendarni Marko van Basten više ne krije istinu, zbog jedne…

Sportal blic 06.11.2020
Postoje ljudi koji zauvek obeleže jednu epohu. Jedna od prvih sportskih zvezda koja je prerasla svoj sport i postala ikona kulture bio je legendarni . Legendarni Holanđanin je postigao niz fenomenalnih golova, njegovi voleji se i danas prepričavaju… »
Savo je car, ali bukvalno: Proslavljeni fudbaler Partizana u potpuno drugačijem izdanju, kopačke je ovog puta zamenio krunom…

Savo je car, ali bukvalno: Proslavljeni fudbaler Partizana u potpuno drugačijem izdanju, kopačke je ovog puta zamenio krunom…

Hot sport 06.11.2020
Navikli smo da ga gledamo kraj aut linije, a sada, gledaćemo ga u seriji ‘Srpski junaci Srednjeg veka’. U malom gradu Smederevske tvrđave ovih dana snima se drugi ciklus igrano-dokumentarne serije ‘Srpski junaci srednjeg veka’, koja će se… »
„Umro sam i bio gost na sopstvenoj sahrani“: Van Bastenova ispovest ledi krv u žilama (VIDEO)

„Umro sam i bio gost na sopstvenoj sahrani“: Van Bastenova ispovest ledi krv u žilama (VIDEO)

Vesti online 06.11.2020
Legendarni Holanđanin, Marko van Basten dao je veliki intervju za BBC i pričao o svemu što je prošao u životu i o čemu je pisao u autobiografiji: „Moj život, moja istina“. Prva strašna, možda i najstrašnija stvar koja ga je odredila u… »
‘Bio sam gost na sopstvenoj sahrani’: Potresna ispovest fudbalske legende koja će vas naježiti – tragični događaj u…

‘Bio sam gost na sopstvenoj sahrani’: Potresna ispovest fudbalske legende koja će vas naježiti – tragični događaj u…

Hot sport 06.11.2020
Marko van Basten je definitnivno jedan od ‘najvećih’ fudbalera ikada. Proslavljeni Holanđanin, fudbalski majstor koji je sa loptom činio magiju, dao je veliki intervju za ‘BBC’ i otrkio kroz šta je sve prošao u životu. Ljubitelji fudbala u… »

Vesti dana »