Povezane vesti
Tijana Dapčevič je ovu tetovažu uradila krijući, sa 18 godina, otac je pokušao da joj je skine vodom, a danas je usledila…
Blic 06.11.2020
Pevačica Tijana Dapčević pratiocima je orkeila kako izgleda tetovaža koju je prepravila, a prvobitno ju je uradila sa 18 godina. - Imala sam u planu da "skinem" ove moje notice s ruke (odnosno, prekrijem nekom novom sličicom). To mi je prva tetovaža… »
Tata je pokušao vodom da je skine: Tijana Dapčević bila na mukama zbog prve tetovaže!
Mondo 06.11.2020
Pevačicina tetovaža ima novi izgled, a ona povodom toga kaže da se oseća kao da opet ima osamnaest godina! Pevačicina tetovaža ima novi izgled, a ona povodom toga kaže da se oseća kao da opet ima osamnaest godina! Pevačica Tijana Dapčević podelila je sa… »
Vesti dana »
Prodaja NIS-a: MOL dobio još dve nedelje da završi pregovore sa Gaspromnjeftom
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih
Šmit: Narednih dana nastavljaju se razgovori o mom nasledniku, opšti konsenzus o važnosti OHR u BiH
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih
Učešće na sastancima EU, ali bez prava glasa? Nemačka i Francuska imaju novi pedlog za zemlje Zapadnog Balkana i Moldaviju: Evo na šta se tačno odnosi
Blic pre 2 satajoš 60 povezanih
Oproštaj od Edina Avdića - U subotu komemoracija u Beogradu, u ponedeljak ispraćaj u Sarajevu
Sportske.net pre 4 minutajoš 41 povezana
Odobreni pregovori za ukidanje rominga između EU i regiona
Biznis u regionu pre 3 satajoš 34 povezane