Povezane vesti
Zbog problema u radu IZJZ poslao uzorke na analizu u Batajnicu
Ritam grada Kg 06.11.2020
Zbog problema u radu Institut za javno zdravlje je briseve uzete juče i tokom dana poslao na analizu u laboratoriju u Batajnici. “Zbog određenih problema koji su se iznenada pojavili u toku rada u toku jučerašnjeg dana, moramo uzorke od juče i danas da… »
Uzorci iz Šumadijskog okruga poslati na analizu u laboratoriju u Batajnici
InfoKG 06.11.2020
Zbog određenih problema koji su se iznenada pojavili u toku rada u toku jučerašnjeg dana u laboratoriji Kraguj, uzorci od juče i danas uzeti na području Šumadijskog okruga poslati su na analizu u Nacionalnu laboratoriju u Batajnici, saopšteno je iz… »
Uzorci iz Šumadije se šalju u laboratoriju u Batajnici
RTK 06.11.2020
Zbog problema koji su se iznenada pojavili u toku rada tokom jučerašnjeg dana, uzorci od juče i danas iz laboratorije Kraguj biće prosleđeni u Nacionalnu laboratoriju u Batajnici. U Institutu za javno zdravlje se nadaju da će u toku dana rešiti iznenada… »
Vesti dana »

Protest zaposlenih u kulturi: „Mi smo nevidljiviji za njih, a već deceniju nam prepisuju lek, Ignorin“
Novi magazin pre 53 minutajoš 9 povezanih

Vreme sutra: Oblačno sa kišom, popodne razvedravanje, temperatura do 17 stepeni
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih

Zašto nema peleta na stovarištima:"Da je država intervenisala sa robnim rezervama do ovoga ne bi došlo"
N1 Info pre 5 satijoš 3 povezane

Svedočanstva novosadskih aktivista posle sedam meseci u pritvoru: Slobodno hodati ulicom
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane

Partizan sa Vukotićem protiv TSC-a, Blagojević: "Momci ne žele revanšizam, ali ja imam lični motiv"
Sportske.net pre 53 minutajoš 30 povezanih