Повезане вести
Станковић: Не желимо више да поклањамо бодове
Моззарт спорт 07.11.2020
"Рекао сам себи да никад више нећу дозволити да ме нешто удаљи од фудбалера које тренирам, ни од клуба у ком сам", рекао је тренер Црвене звезде. Осокољена победом над Гентом у трећем колу Лиге Европе, Црвена звезда у недељу… »
"Нећу дозволити да ме икад више нешто одвоји од играча: И клуба!" Дејан Станковић о Инђији, Генту и европском пролећу
Спортал блиц 07.11.2020
Фудбалери Црвене звезде настављају пут у Суперлиги, а након друге победе у Европи, они ће у недељу (19) дочекати екипу Инђије у оквиру 14. кола. Гент је архивиран, "европско пролеће" се осећа у Љутице Богдана, али црвено-бели… »
Дејан Станковић пред инђију: Јавор је био школа, не желимо више да ‘поклањамо’ бодове (видео)
Хот спорт 07.11.2020
Фудбалери Црвене звезде дочекују екипу Инђије у оквиру 14. кола, а очекивања пред утакмицу која је на програму у недељу од 19 часова, изнео је шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић. – Нема калкулисања против Инђије… »
Станковић пред Инђију: Не желимо више да поклањамо бодове
Спортски журнал 07.11.2020
Фудбалери Црвене звезде, после победе у Лиги Европе, сутра настављају такмичење у Супер лиги Србије када ће дочекати Инђију у оквиру 14. кола. Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је данас да неће калкулисати у… »
Станковић после Гента научио лекцију и обећао себи нешто
Нова 07.11.2020
Дејан Станковић, тренер Црвене звезде, жели победу над Инђијом (недеља, 19) за мирну репрезентативну паузу. “Нема калкулисања против Инђије, желимо да у меч уђемо са саставом који у том тренутку буде најспремнији, како би… »
Оно себи никад више нећу дозволити: Станковић говорио први пут после Гента!
Мондо 07.11.2020
"Било ми је тешко сто нисам био поред играча, али је стручни штаб учинио да освојимо три бода". "Било ми је тешко сто нисам био поред играча, али је стручни штаб учинио да освојимо три бода". Црвена звезда је осокољена новом… »
Вести дана »
СРБАТОМ: Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Бета пре 1 сатјош 35 повезаних
Русија покренула масовни напад на војна предузећа и енергетске објекте Украјине
РТВ пре 5 сатијош 28 повезаних