Povezane vesti
Hodala sam s rakom na nozi: Ispovest influenserke koja je dijagnozu saznala na službenom putu
Mondo 07.11.2020
Otišla je na pregled i ispostavilo se da mladež nije bezopasan... Otišla je na pregled i ispostavilo se da mladež nije bezopasan... Britanska rijaliti zvezda i influenserka Moli-Me Haug (21) ispričala je svoje iskustvo o slučajno otkrivenom kanceru… »
Influenserka uzrujana i u suzama: Hodala sam sa rakom kože na nozi, mogao se proširiti mojim telom
Telegraf 07.11.2020
Molin mladež, za koji se ispostavilo da je kancerogen, prvo je primetila njena majka. Influenserka Moli Mej Hag (21) koja se proslavila učešćem u britanskom rijaliti šou "Love Island" otkrila je da je imala mladež na nozi, za koji se ispostavilo da je… »
Vesti dana »
Luis Enrike piše istoriju evropskog fudbala: Samo jedan trener ima više Liga šampiona od njega
Mondo pre 1 danjoš 74 povezane
Sklonjen plakat SNS-a sa zgrade u Beogradu, nakon protesta zbog ugrožavanja staništa retkih ptica
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 89 povezanih
Nakon šest sati igre! Serundolu pobeda nad Sinerom dala krila, ušao u osminu finala Rolan Garosa
Dnevnik pre 7 satijoš 48 povezanih
FNC 31 spektakl u Beogradu: Džoker Ilić ostao bez titule na neverovatan način! Stošić brutalno nokautirao Amerikanca, Bojković slavio, Vaso Bakočević se obrukao
Kurir pre 1 danjoš 27 povezanih
Arteta čestitao PSŽ: U ovakvim mečevima potrebna je i trunka sreće
Euronews pre 6 satijoš 102 povezane