Povezane vesti
Hodala sam s rakom na nozi: Ispovest influenserke koja je dijagnozu saznala na službenom putu
Mondo 07.11.2020
Otišla je na pregled i ispostavilo se da mladež nije bezopasan... Otišla je na pregled i ispostavilo se da mladež nije bezopasan... Britanska rijaliti zvezda i influenserka Moli-Me Haug (21) ispričala je svoje iskustvo o slučajno otkrivenom kanceru… »
Influenserka uzrujana i u suzama: Hodala sam sa rakom kože na nozi, mogao se proširiti mojim telom
Telegraf 07.11.2020
Molin mladež, za koji se ispostavilo da je kancerogen, prvo je primetila njena majka. Influenserka Moli Mej Hag (21) koja se proslavila učešćem u britanskom rijaliti šou "Love Island" otkrila je da je imala mladež na nozi, za koji se ispostavilo da je… »
Vesti dana »

Novi Pazar: Sukob građana i policije ispred Državnog univerziteta, studenti ponovo u zgradi
Beta pre 1 satjoš 66 povezanih

Burno u Novom Pazaru, povređeno 6 policajaca: Studenti ušli u zgradu fakulteta, policija se povukla: Načelnik policije pogođen u glavu (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 59 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 6 satijoš 40 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 5 satijoš 42 povezane

Vučić: Veliki paket mera od 1. septembra – stiže podrška srednjoj klasi i najugroženijima
U centar pre 3 satajoš 20 povezanih