Povezane vesti

Nova godina u jeku korone: Neće biti koncerata na Trgu, evo kako će Beograđani dočekati 2021!

Nova godina u jeku korone: Neće biti koncerata na Trgu, evo kako će Beograđani dočekati 2021!

Mondo 07.11.2020
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić o tome šta možemo da očekujemo u vezi sa dočekom Nove godine. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić o tome šta možemo da očekujemo u vezi sa dočekom Nove godine. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić i profesor… »
Nova prognoza profesora kočovića: Omanuo sam u računici, evo do koje velike srpske slave će korona biti iskorenjena!

Nova prognoza profesora kočovića: Omanuo sam u računici, evo do koje velike srpske slave će korona biti iskorenjena!

Mondo 07.11.2020
Profesor Petar Kočović izneo najnoviju računicu! Profesor Petar Kočović izneo najnoviju računicu! Epidemija koronavirusa sada se nalazi u trećem talasu. Prof. IT Petar Kočović do sada je na osnovu matematičkih formula dao nekoliko prognoza, a… »
Najnovija analiza prof. Kočovića koja sve zanima: Evo kada se može očekivati da epidemija stane (Kurir televizija)

Najnovija analiza prof. Kočovića koja sve zanima: Evo kada se može očekivati da epidemija stane (Kurir televizija)

Kurir 07.11.2020
Epidemija koronavirusa sada se nalazi u trećem talasu. Prof. IT Petar Kočović do sada je na osnovu matematičkih formula dao nekoliko prognoza, a poslednja se tiče potpunog smirivanja situacije i to pre dolaska vakcine. "Koristio sam Kopernikansku… »
Vesić i Kočović gosti u usijanju na Kurir televiziji: Ne smemo da dozvolimo da ekonomija stane, naučimo da živimo sa…

Vesić i Kočović gosti u usijanju na Kurir televiziji: Ne smemo da dozvolimo da ekonomija stane, naučimo da živimo sa…

Kurir 07.11.2020
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić i profesot Petar Kočović gostujući u emisiji Usijanje na Kurir televiziji potvrdili su da je Beograd trenutno glavno žarište koronavirusa u zemlji, pre svega zbog učešća u ukupnom broju stanovnika Srbije… »

Vesti dana »