Povezane vesti
Ispovest alibega ranjenog na Novom Beogradu: Video sam ko je pucao, sav krvav sam zaustavio autobus GSP-a!
Mondo 07.11.2020
Nenad Alajbegović Alibeg drugi put ove godine bio je meta oružanog napada, a do sada kaže da je bar devet puta neko pokušao da ga ubije. Nenad Alajbegović Alibeg drugi put ove godine bio je meta oružanog napada, a do sada kaže da je bar devet puta… »
Ispovest ranjenog Alibega iz bolnice: "Video sam ko je pucao u mene, ali ga nisam prepoznao"
Telegraf 07.11.2020
Jedan od bivših vođa Partizana kazao da nijedan od prethodnih atentata na njega nije rešen. Pogođen sam sa dva hica, od kojih je jedan ostao zaglavljen u rebru, i oporavljam se. Ne znam ko je ponovo pokušao da me ubije. Nemam veze s navijačima i… »
9 Puta na meti ubica: Alibeg za Kurir o jezivim detaljima poslednjeg pokušaja likvidacije! Metak ostao u rebru
Kurir 07.11.2020
Pogođen sam sa dva hica, od kojih je jedan ostao zaglavljen u rebru, i oporavljam se. Ne znam ko je ponovo pokušao da me ubije. Nemam veze s navijačima i njihovim sukobima i klanovima, niti s nestankom Lazara Vukićevića. Već deset godina ne idem na… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana