Повезане вести
Исповест алибега рањеног на Новом Београду: Видео сам ко је пуцао, сав крвав сам зауставио аутобус ГСП-а!
Мондо 07.11.2020
Ненад Алајбеговић Алибег други пут ове године био је мета оружаног напада, а до сада каже да је бар девет пута неко покушао да га убије. Ненад Алајбеговић Алибег други пут ове године био је мета оружаног напада, а до сада каже да… »
Исповест рањеног Алибега из болнице: "Видео сам ко је пуцао у мене, али га нисам препознао"
Телеграф 07.11.2020
Један од бивших вођа Партизана казао да ниједан од претходних атентата на њега није решен. Погођен сам са два хица, од којих је један остао заглављен у ребру, и опорављам се. Не знам ко је поново покушао да ме убије. Немам… »
9 Пута на мети убица: Алибег за Курир о језивим детаљима последњег покушаја ликвидације! Метак остао у ребру
Курир 07.11.2020
Погођен сам са два хица, од којих је један остао заглављен у ребру, и опорављам се. Не знам ко је поново покушао да ме убије. Немам везе с навијачима и њиховим сукобима и клановима, нити с нестанком Лазара Вукићевића. Већ… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 11 минутајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 21 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане