Povezane vesti
Ispovest alibega ranjenog na Novom Beogradu: Video sam ko je pucao, sav krvav sam zaustavio autobus GSP-a!
Mondo 07.11.2020
Nenad Alajbegović Alibeg drugi put ove godine bio je meta oružanog napada, a do sada kaže da je bar devet puta neko pokušao da ga ubije. Nenad Alajbegović Alibeg drugi put ove godine bio je meta oružanog napada, a do sada kaže da je bar devet puta neko… »
Ispovest ranjenog Alibega iz bolnice: "Video sam ko je pucao u mene, ali ga nisam prepoznao"
Telegraf 07.11.2020
Jedan od bivših vođa Partizana kazao da nijedan od prethodnih atentata na njega nije rešen. Pogođen sam sa dva hica, od kojih je jedan ostao zaglavljen u rebru, i oporavljam se. Ne znam ko je ponovo pokušao da me ubije. Nemam veze s navijačima i njihovim… »
9 Puta na meti ubica: Alibeg za Kurir o jezivim detaljima poslednjeg pokušaja likvidacije! Metak ostao u rebru
Kurir 07.11.2020
Pogođen sam sa dva hica, od kojih je jedan ostao zaglavljen u rebru, i oporavljam se. Ne znam ko je ponovo pokušao da me ubije. Nemam veze s navijačima i njihovim sukobima i klanovima, niti s nestankom Lazara Vukićevića. Već deset godina ne idem na… »
Vesti dana »

Uprava univerziteta u Novom Pazaru: Zaposleni ušli zbog opasnosti od požara i pripreme za novu godinu
Radio 021 pre 21 minutajoš 48 povezanih

(FOTO) Jake kiše i poplave u Kini: Poginulo 30 ljudi, više od 80.000 evakuisano
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane

Sednica Skupštine Vojvodine: Od jutra jako obezbeđenje ispred zgrade, PSG bojkotuje sednicu
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 2 povezane

Bajatović: Novo odlaganje sankcija NIS-u dobra vest, neće biti nestašica i poskupljenja
NIN pre 56 minutajoš 10 povezanih