Повезане вести
Вучић: Имам боље односе са Бајденом, него са Трампом
Нова 08.11.2020
"И опет вам кажем да су лични моји односи са Бајденом, бољи него са Трампом, па шта? Лакше би нам било да је победио Трамп, јер није учествовао у бомбардовању и стварању независног Косова. Биће нам теже, радујете се томе, срам… »
Вучић: Честитаћу Бајдену, иако би за Србију Трамп био бољи
Глас Западне Србије 08.11.2020
Честитаћу Бајдену победу, верујем да би за Србију, због питања Косова, било боље да је победио Трамп, рекао је председник Александар Вучић новинарима. Нападају га каже што је хвалио Трампа, али, неће одустати од тога, а уверен… »
Вућић између Трампа, меркел и Путина: Честитке Бајдену
Правда 08.11.2020
Честитаћу Бајдену победу, верујем да би за Србију, због питања Косова, било боље да је победио Трамп, рекао је вечерас председник Александар Вучић новинарима. Нападају га каже што је хвалио Трампа, али, неће одустати од тога, а… »
Вучић: Србији ће бити теже са Бајденом
Радио 021 08.11.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да би победа Доналда Трампа на председничким изборима у Америци била боља за Србију, али да ће честитати победу Џозефу Бајдену. "Слушао сам разне критике. Нападају ме што сам хвалио… »
Вучић о бајденовој победи: Лакше би нам било да је Трамп, али надам се да ћемо са Бајденом имати добре односе
Вечерње новости 07.11.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је вечерас о победи Џоа Бајдена на председничким изборима у Америци. - Слушао сам разне критике. Постоје они који имају морал и част и они којима је то непознато. Они који ме нападају… »
Вести дана »
Мађарски МОЛ купује део НИС-а? Руси рачунају на Орбана да реши санкције
Нова пре 4 сатијош 1 повезана
"Можемо да урадимо нешто велико" Никола Миленковић верује у подвиг Орлова на "Вемблију"
Курир пре 43 минутајош 31 повезана
Протест испред НишТВ због интервјуа с министром просвете, али њега није било, разговор био снимљен
Бета пре 1 сатјош 36 повезаних
Штрајк глађу Дијане Хрке: 'Није ми добро, али остајем до краја'
BBC News пре 53 минутајош 20 повезаних
Вељановски: „Од крњег Савета РЕМ-а не може се очекивати да ради у јавном интересу“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 83 повезане