Повезане вести

Филиповски: Срећан смо што смо пробили лед (видео)

Филиповски: Срећан смо што смо пробили лед (видео)

Спортски журнал 08.11.2020
Кошаркаши Партизана победили су у Београду Задар са 78:63 (19:16, 19:18, 22:16, 18:13), у утакмици шестог кола АБА лиге. Партизан су предводили Никола Јанковић са 15 поена и седам скокова и Немања Дангубић са 15 поена. Немања… »
Филиповски задовољан након победе: ‘Морам да похвалим екипу! Дали смо све од себе’

Филиповски задовољан након победе: ‘Морам да похвалим екипу! Дали смо све од себе’

Хот спорт 08.11.2020
Партизан је савладао Задар у Београду! Након тријумфа огласио се нови тренер црно-белих. –Нормално да сам врло задовољан и срећан што смо победили врло, врло неугодну екипу Задра, која је играла са великом енергијом. Имају… »
„Срећан сам што смо победили врло неугодну екипу“

„Срећан сам што смо победили врло неугодну екипу“

Вести онлине 08.11.2020
Тренер Партизана Сашо Филиповски био је задовољан после победе над Задром. Партизан је славио у „Хали спортова“ на дебију новог тренера (78:63). – Нормално да сам врло задовољан и срећан што смо победили врло, врло неугодну… »
Филиповски: Задовољан сам, победили смо врло неугодног противника

Филиповски: Задовољан сам, победили смо врло неугодног противника

Вечерње новости 08.11.2020
НАКОН свега неколико тренинга од представљања у четвртак успео је Сашо Филиповски да размрда Партизан и врати га на победнички колосек. Руку на срце, није Партизан блистао ни синоћ против Задра (78:63), али се на крају памти… »
Филиповски: Срећан сам што сам победом пробио лед

Филиповски: Срећан сам што сам победом пробио лед

Нова 08.11.2020
Тренер Партизана Сашо Филиповски дебитовао је победом на клупи Партизана. Црно-бели су у 6. колу АБА лиге победили Задар са 78:63. Била је то трећа победа црно-белих у регионалном такмичењу, а имају исто толико и пораза… »
Сашо и његово мишљење - Партизан је играо добро!

Сашо и његово мишљење - Партизан је играо добро!

Спортске.нет 08.11.2020
Задовољан је био тренер црно-белих након утакмице. Сашо Филиповски је био задовољан након прве своје утакмице на клупи српског великана. Партизан је савладао Задар са 78:63 захваљујући сјајном шуту за три поена у другом… »
Филиповски дебитовао победом: Партизан рутински савладао Задар

Филиповски дебитовао победом: Партизан рутински савладао Задар

Вечерње новости 07.11.2020
КОШАРКАШИ Партизана победили су Задар на свом паркету са 78:63 (19:16, 19:18, 22:16, 18:13) у шестом колу АБА лиге. Ово је била прва утакмица на клупи црно-белих за Сашу Филиповског и памтиће је по лепом. Није клуб из Хумске… »

Вести дана »