Повезане вести
Филиповски: Срећан смо што смо пробили лед (видео)
Спортски журнал 08.11.2020
Кошаркаши Партизана победили су у Београду Задар са 78:63 (19:16, 19:18, 22:16, 18:13), у утакмици шестог кола АБА лиге. Партизан су предводили Никола Јанковић са 15 поена и седам скокова и Немања Дангубић са 15 поена. Немања… »
Филиповски задовољан након победе: ‘Морам да похвалим екипу! Дали смо све од себе’
Хот спорт 08.11.2020
Партизан је савладао Задар у Београду! Након тријумфа огласио се нови тренер црно-белих. –Нормално да сам врло задовољан и срећан што смо победили врло, врло неугодну екипу Задра, која је играла са великом енергијом. Имају… »
„Срећан сам што смо победили врло неугодну екипу“
Вести онлине 08.11.2020
Тренер Партизана Сашо Филиповски био је задовољан после победе над Задром. Партизан је славио у „Хали спортова“ на дебију новог тренера (78:63). – Нормално да сам врло задовољан и срећан што смо победили врло, врло неугодну… »
Филиповски: Задовољан сам, победили смо врло неугодног противника
Вечерње новости 08.11.2020
НАКОН свега неколико тренинга од представљања у четвртак успео је Сашо Филиповски да размрда Партизан и врати га на победнички колосек. Руку на срце, није Партизан блистао ни синоћ против Задра (78:63), али се на крају памти… »
Филиповски: Срећан сам што сам победом пробио лед
Нова 08.11.2020
Тренер Партизана Сашо Филиповски дебитовао је победом на клупи Партизана. Црно-бели су у 6. колу АБА лиге победили Задар са 78:63. Била је то трећа победа црно-белих у регионалном такмичењу, а имају исто толико и пораза… »
Сашо и његово мишљење - Партизан је играо добро!
Спортске.нет 08.11.2020
Задовољан је био тренер црно-белих након утакмице. Сашо Филиповски је био задовољан након прве своје утакмице на клупи српског великана. Партизан је савладао Задар са 78:63 захваљујући сјајном шуту за три поена у другом… »
Филиповски дебитовао победом: Партизан рутински савладао Задар
Вечерње новости 07.11.2020
КОШАРКАШИ Партизана победили су Задар на свом паркету са 78:63 (19:16, 19:18, 22:16, 18:13) у шестом колу АБА лиге. Ово је била прва утакмица на клупи црно-белих за Сашу Филиповског и памтиће је по лепом. Није клуб из Хумске… »
Вести дана »

"Британија ће признати Палестину овог викенда": Тајмс тврди: Све ће се десити након што се Трамп врати у Вашингтон
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана