Povezane vesti
Filipovski: Srećan smo što smo probili led (video)
Sportski žurnal 08.11.2020
Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu Zadar sa 78:63 (19:16, 19:18, 22:16, 18:13), u utakmici šestog kola ABA lige. Partizan su predvodili Nikola Janković sa 15 poena i sedam skokova i Nemanja Dangubić sa 15 poena. Nemanja Gordić postigao je 11… »
Filipovski zadovoljan nakon pobede: ‘Moram da pohvalim ekipu! Dali smo sve od sebe’
Hot sport 08.11.2020
Partizan je savladao Zadar u Beogradu! Nakon trijumfa oglasio se novi trener crno-belih. –Normalno da sam vrlo zadovoljan i srećan što smo pobedili vrlo, vrlo neugodnu ekipu Zadra, koja je igrala sa velikom energijom. Imaju veliku širinu u napadu… »
„Srećan sam što smo pobedili vrlo neugodnu ekipu“
Vesti online 08.11.2020
Trener Partizana Sašo Filipovski bio je zadovoljan posle pobede nad Zadrom. Partizan je slavio u „Hali sportova“ na debiju novog trenera (78:63). – Normalno da sam vrlo zadovoljan i srećan što smo pobedili vrlo, vrlo neugodnu ekipu Zadra, koja je… »
Filipovski: Zadovoljan sam, pobedili smo vrlo neugodnog protivnika
Večernje novosti 08.11.2020
NAKON svega nekoliko treninga od predstavljanja u četvrtak uspeo je Sašo Filipovski da razmrda Partizan i vrati ga na pobednički kolosek. Ruku na srce, nije Partizan blistao ni sinoć protiv Zadra (78:63), ali se na kraju pamti samo vredna pobeda… »
Filipovski: Srećan sam što sam pobedom probio led
Nova 08.11.2020
Trener Partizana Sašo Filipovski debitovao je pobedom na klupi Partizana. Crno-beli su u 6. kolu ABA lige pobedili Zadar sa 78:63. Bila je to treća pobeda crno-belih u regionalnom takmičenju, a imaju isto toliko i poraza. “Normalno da sam vrlo… »
Sašo i njegovo mišljenje - Partizan je igrao dobro!
Sportske.net 08.11.2020
Zadovoljan je bio trener crno-belih nakon utakmice. Sašo Filipovski je bio zadovoljan nakon prve svoje utakmice na klupi srpskog velikana. Partizan je savladao Zadar sa 78:63 zahvaljujući sjajnom šutu za tri poena u drugom poluvremenu. "Normalno da sam… »
Filipovski debitovao pobedom: Partizan rutinski savladao Zadar
Večernje novosti 07.11.2020
KOŠARKAŠI Partizana pobedili su Zadar na svom parketu sa 78:63 (19:16, 19:18, 22:16, 18:13) u šestom kolu ABA lige. Ovo je bila prva utakmica na klupi crno-belih za Sašu Filipovskog i pamtiće je po lepom. Nije klub iz Humske briljirao, to se nije ni… »
Vesti dana »
![Politiko: Tramp razmatra da Roda Blagojevića nominuje za ambasadora SAD u Srbiji](https://nstatic.net/117/38935117tpshfd.jpg)
Politiko: Tramp razmatra da Roda Blagojevića nominuje za ambasadora SAD u Srbiji
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
![Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole](https://nstatic.net/711/38935711ollwew.jpg)
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
![Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP](https://nstatic.net/637/38934637voqswo.jpg)
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP
Blic pre 7 satijoš 1 povezana