Povezane vesti
Šta Krivokapić kaže o statusu Srba u Crnoj Gori?
Vesti online 08.11.2020
Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić kaže da je okupio ljude čistih biografija za ministre, koji će, ističe, igrati na rezultat, a to je bolji život građana. Srbi već jesu konstitutivni narod u Crnoj Gori, rekao je on. – Meni… »
Krivokapić: Srbi već jesu konstitutivni narod u Crnoj Gori
Sputnik 08.11.2020
Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić kaže da je okupio ljude čistih biografija za ministre, koji će, ističe, igrati na rezultat, a to je bolji život građana. Srbi već jesu konstitutivni narod u Crnoj Gori, rekao je on. „Meni je, u… »
Krivokapić: Igramo na rezultat,ministri čistih biografija
RTV 08.11.2020
PODGORICA - Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić kaže da je okupio ljude čistih biografija u toj vladi, koja će, ističe, igrati na rezultat, a to je bolji život građana. "Meni je, u izboru tih ljudi, bilo najvažnije da se ispoštuju… »
Krivokapić o sastavu nove vlade: To su ministri čistih biografija!
Kurir 08.11.2020
Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić kaže da je okupio ljude čistih biografija u toj vladi, koja će, ističe, igrati na rezultat, a to je bolji život građana. "Meni je, u izboru tih ljudi, bilo najvažnije da se ispoštuju četiri… »
Krivokapić progovorio o sastavu nove vlade: To su ministri čistih biografija
Alo 08.11.2020
On je naveo da mu je posebno bilo važno da se radi o osobama koje znaju da rade u timu, jer samo timska struktura može da pobedi sve izazove koji su pred Crnom Gorom. kaže da je okupio ljude čistih biografija u toj vladi, koja će, ističe, igrati na… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 39 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih