Povezane vesti
Suze uživo: Slavića Ćukteraš ronila suze na televiziji zbog njega! (video)
Mondo 08.11.2020
Iznenadila je video poruka. Iznenadila je video poruka Pevačica Slavica Ćukteraš rasplakala se u emisiji nakon gledanja video poruke koju joj je snimio otac. Slavica je priznala da se često čuje s ocem, koji ima 65 godina i i dalje vozi kamion, ali da ju… »
Slavica Ćukteraš ridala u studiju: Kada je videla njega nije mogla da se smiri: Jedva je progovorila (Kurir televizija)
Kurir 08.11.2020
Niko nije mogao da očekuje ovakvu rekaciju pevačice Slavice Ćukteraš koja se posle video poruke svog oca Žarka u emisiji "Sceniranje" žestoko rasplakala u studiju Kurir televizije. Ona je bukvalno ridala nakon očevih reči. "Kao dete bila je znatiželjna… »
Spremna sam da ginem za prave prijatelje: Andreana Čekić otkrila kakav joj je odnos sa Lazićem kad ih niko ne snima!
Kurir 08.11.2020
Andreana Čekić mnoge je istavila u čudu kada je izjavila da bi za svog kuma i leš zakopala. No izgleda da šokantnim izjavama nije kraj što je još jednom potvrdila. "Ako je Darko presrećan i ja sam. On mene voli bezuslovno, i ja njega, naravno. Ne moramo… »
Vesti dana »

(VIDEO) Policija identifikovala napadača koji je ubio dvoje dece u školi u Mineapolisu
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih

Niški studenti podržali kolege u Novom Sadu protestnom šetnjom
Euronews pre 42 minutajoš 51 povezana

Novinarka N1 privredena u hotelu Bristol: Pokušala da pita direktora United Grupe o dogovoru sa Vučićem
Nedeljnik pre 7 minutajoš 28 povezanih

Košarkaši Srbije ubedljivo pobedili Estoniju u svojoj prvoj utakmici na EP
Radio sto plus pre 32 minutajoš 31 povezana

Srbija deklasirala Estoniju u Rigi: Trijumf na startu Evropskog prvenstva
NIN pre 52 minutajoš 54 povezane