Повезане вести
Сузе уживо: Славића Ћуктераш ронила сузе на телевизији због њега! (видео)
Мондо 08.11.2020
Изненадила је видео порука. Изненадила је видео порука Певачица Славица Ћуктераш расплакала се у емисији након гледања видео поруке коју јој је снимио отац. Славица је признала да се често чује с оцем, који има 65 година и и… »
Славица Ћуктераш ридала у студију: Када је видела њега није могла да се смири: Једва је проговорила (Курир телевизија)
Курир 08.11.2020
Нико није могао да очекује овакву рекацију певачице Славице Ћуктераш која се после видео поруке свог оца Жарка у емисији "Сценирање" жестоко расплакала у студију Курир телевизије. Она је буквално ридала након очевих речи. "Као… »
Спремна сам да гинем за праве пријатеље: Андреана Чекић открила какав јој је однос са Лазићем кад их нико не снима!
Курир 08.11.2020
Андреана Чекић многе је иставила у чуду када је изјавила да би за свог кума и леш закопала. Но изгледа да шокантним изјавама није крај што је још једном потврдила. "Ако је Дарко пресрећан и ја сам. Он мене воли безусловно, и ја… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 23 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава објеката за легализацију на основу закона Свој на своме
Телеграф пре 17 минутајош 4 повезане