Povezane vesti

Suze uživo: Slavića Ćukteraš ronila suze na televiziji zbog njega! (video)

Suze uživo: Slavića Ćukteraš ronila suze na televiziji zbog njega! (video)

Mondo 08.11.2020
Iznenadila je video poruka. Iznenadila je video poruka Pevačica Slavica Ćukteraš rasplakala se u emisiji nakon gledanja video poruke koju joj je snimio otac. Slavica je priznala da se često čuje s ocem, koji ima 65 godina i i dalje vozi kamion, ali da ju… »
Slavica Ćukteraš ridala u studiju: Kada je videla njega nije mogla da se smiri: Jedva je progovorila (Kurir televizija)

Slavica Ćukteraš ridala u studiju: Kada je videla njega nije mogla da se smiri: Jedva je progovorila (Kurir televizija)

Kurir 08.11.2020
Niko nije mogao da očekuje ovakvu rekaciju pevačice Slavice Ćukteraš koja se posle video poruke svog oca Žarka u emisiji "Sceniranje" žestoko rasplakala u studiju Kurir televizije. Ona je bukvalno ridala nakon očevih reči. "Kao dete bila je znatiželjna… »
Spremna sam da ginem za prave prijatelje: Andreana Čekić otkrila kakav joj je odnos sa Lazićem kad ih niko ne snima!

Spremna sam da ginem za prave prijatelje: Andreana Čekić otkrila kakav joj je odnos sa Lazićem kad ih niko ne snima!

Kurir 08.11.2020
Andreana Čekić mnoge je istavila u čudu kada je izjavila da bi za svog kuma i leš zakopala. No izgleda da šokantnim izjavama nije kraj što je još jednom potvrdila. "Ako je Darko presrećan i ja sam. On mene voli bezuslovno, i ja njega, naravno. Ne moramo… »

Vesti dana »