Povezane vesti
Direktor škole počeo da peva da bi prehranio porodicu: Za jedan minut sam zaradio pet mesečnih plata!
Mondo 08.11.2020
Kako kaže to je tada bilo njegovih pet mesečnih plata u prosveti. Kako kaže to je tada bilo njegovih pet mesečnih plata u prosveti. Rade Jezdić učesnik muzičke emisije "Nikad nije kasno", rođen je na Tari, po struci je prosvetni radnik i direktor škole… »
Direktor škole Rade Jezdić počeo da peva da bi prehranio decu: "Za minut je zarada bila kao 5 plata u prosveti''
Blic 08.11.2020
Učesnik poslednje sezone takmičenja ''Nikad nije kasno'' Rade Jezdić, koji je po struci provestnik radnik i direktor škole, otkriva da je počeo da peva kako bi svojoj deci obezbedio bolji život. - Ja sam počeo muzikom da se bavim sa 22 godine, jer sam… »
Vesti dana »
Grmljavinske oluje večeras očekuje ove predele Srbije: Neka se ovi gradovi pripreme za nevreme, moguć i grad
Telegraf pre 29 minutajoš 30 povezanih
„Ovo je priča o sistemu koji dozvoljava da kritika postane pretnja po život“: Vidić se oglasio nakon saznanja KRIK-a da je Slaviša Kokeza želeo da mu ugrozi bezbednost
Danas pre 3 satajoš 43 povezane
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojni gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 47 povezanih
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 5 satijoš 35 povezanih
Srbija centar: Brnabić potura skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
Pravo u centar pre 34 minutajoš 25 povezanih