Povezane vesti
Direktor škole počeo da peva da bi prehranio porodicu: Za jedan minut sam zaradio pet mesečnih plata!
Mondo 08.11.2020
Kako kaže to je tada bilo njegovih pet mesečnih plata u prosveti. Kako kaže to je tada bilo njegovih pet mesečnih plata u prosveti. Rade Jezdić učesnik muzičke emisije "Nikad nije kasno", rođen je na Tari, po struci je prosvetni radnik i direktor… »
Direktor škole Rade Jezdić počeo da peva da bi prehranio decu: "Za minut je zarada bila kao 5 plata u prosveti''
Blic 08.11.2020
Učesnik poslednje sezone takmičenja ''Nikad nije kasno'' Rade Jezdić, koji je po struci provestnik radnik i direktor škole, otkriva da je počeo da peva kako bi svojoj deci obezbedio bolji život. - Ja sam počeo muzikom da se bavim sa 22 godine, jer… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 5 satijoš 31 povezana

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 5 satijoš 26 povezanih

Građani traže da se odlikuje tinejdžer koji je spasao 21 život: Jovan je heroj iz diskoteke smrti
Telegraf pre 3 satajoš 58 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Nova pre 4 satijoš 19 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 6 satijoš 30 povezanih