Povezane vesti
Nada na Tari bila sa kinezima iz Vuhana, pa dobila temperaturu: Veruje da je rakija spasla, ali ne bilo koja!
Mondo 08.11.2020
Prala se njome i mazala po licu. Prala se njome i mazala po licu. Nada Topčagić otkako vlada pandemija korona virusa najveći deo vremena provodi u svojoj kući na Tari gde uživa u prirodi, a kako je otkrila spremila je i zimnicu. Kako kaže strahuje od… »
Imala sam temperaturu i bila mrtva žena! Družila se sa kinezima: Nada strahovala da će se razboleti, a kaže da ju je ovo…
Kurir 08.11.2020
Nada Topčagić mesecima unazad, posebno otkako vlada pandemija korona virusa, vreme provodi sa suprugom Zlatkom u njihovoj kući na Tari gde uživa u prirodi i svežem vazduhu, a slobodno vreme osim za duga pešačenja koristi i za rad. Pevačica se pohvalila… »
Nada Topčagić: Mazala sam se po licu i vratu rakijom, to me je spasilo od Kineza iz Vuhana i korone
Telegraf 08.11.2020
- Sad sam pevala na rođendanu, pila sam dosta rakije i nisam se razbolela... Ali ne bilo koja, samo šljivovica - rekla je pevačica. Pevačica Nada Topčagić mesecima unazad, posebno otkako vlada pandemija koronavirusa, vreme provodi sa suprugom Zlatkom u… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 32 povezane
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 38 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih