Повезане вести

Нада на Тари била са кинезима из Вухана, па добила температуру: Верује да је ракија спасла, али не било која!

Нада на Тари била са кинезима из Вухана, па добила температуру: Верује да је ракија спасла, али не било која!

Мондо 08.11.2020
Прала се њоме и мазала по лицу. Прала се њоме и мазала по лицу. Нада Топчагић откако влада пандемија корона вируса највећи део времена проводи у својој кући на Тари где ужива у природи, а како је открила спремила је и зимницу… »
Имала сам температуру и била мртва жена! Дружила се са кинезима: Нада страховала да ће се разболети, а каже да ју је ово…

Имала сам температуру и била мртва жена! Дружила се са кинезима: Нада страховала да ће се разболети, а каже да ју је ово…

Курир 08.11.2020
Нада Топчагић месецима уназад, посебно откако влада пандемија корона вируса, време проводи са супругом Златком у њиховој кући на Тари где ужива у природи и свежем ваздуху, а слободно време осим за дуга пешачења користи и за… »
Нада Топчагић: Мазала сам се по лицу и врату ракијом, то ме је спасило од Кинеза из Вухана и короне

Нада Топчагић: Мазала сам се по лицу и врату ракијом, то ме је спасило од Кинеза из Вухана и короне

Телеграф 08.11.2020
- Сад сам певала на рођендану, пила сам доста ракије и нисам се разболела... Али не било која, само шљивовица - рекла је певачица. Певачица Нада Топчагић месецима уназад, посебно откако влада пандемија коронавируса, време… »

Вести дана »