Повезане вести
Нада на Тари била са кинезима из Вухана, па добила температуру: Верује да је ракија спасла, али не било која!
Мондо 08.11.2020
Прала се њоме и мазала по лицу. Прала се њоме и мазала по лицу. Нада Топчагић откако влада пандемија корона вируса највећи део времена проводи у својој кући на Тари где ужива у природи, а како је открила спремила је и зимницу… »
Имала сам температуру и била мртва жена! Дружила се са кинезима: Нада страховала да ће се разболети, а каже да ју је ово…
Курир 08.11.2020
Нада Топчагић месецима уназад, посебно откако влада пандемија корона вируса, време проводи са супругом Златком у њиховој кући на Тари где ужива у природи и свежем ваздуху, а слободно време осим за дуга пешачења користи и за… »
Нада Топчагић: Мазала сам се по лицу и врату ракијом, то ме је спасило од Кинеза из Вухана и короне
Телеграф 08.11.2020
- Сад сам певала на рођендану, пила сам доста ракије и нисам се разболела... Али не било која, само шљивовица - рекла је певачица. Певачица Нада Топчагић месецима уназад, посебно откако влада пандемија коронавируса, време… »
Вести дана »
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 32 минутајош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 22 минутајош 1 повезана
Данас почиње легализација по новим правилима: Који објекти ће бити срушени, који постати државно власништво, шта је потребно од докумената и ко је ослобођен плаћања - све на једном месту
Ало пре 32 минутајош 4 повезане
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 27 минутајош 2 повезане