Povezane vesti
Dačić: Srbija će poštovati Vašingtonski sporazum
Nova 08.11.2020
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je danas da će Srbija ispunjavati sve obaveze iz Vašingtonskog sporazuma koji je potpisala s Prištinom, uz posredstvo administracije predsednika SAD Donalda Trampa. “Mi smo jedna ozbiljna država i ono što smo… »
Evo zašto Albancima odgovara pobeda Bajdena Dačić: Srbija će poštovati Vašingtonski sprazum, mi smo ozbiljna država!
Kurir 08.11.2020
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je danas da će Srbija ispunjavati sve obaveze iz Vašingtonskog sporazuma koji je potpisala s Prištinom, uz posredstvo administracije predsednika SAD Donalda Trampa. "Mi smo jedna ozbiljna država i ono što smo… »
Vesti dana »
Šta se to dešava na tržištu mleka: Koje mere bi mogle da reše probleme u otkupu i spreče prosipanje mleka
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Partizan izgubio, ali pokazao da je živ: Crno-beli pali u Valensiji, ostaju na dnu Evrolige
Mondo pre 22 minutajoš 50 povezanih
Kosovsko tužilaštvo podiglo optužnicu protiv 21 pripadnika VJ i MUP Srbije zbog ratnog zločina u Račku
Nova pre 3 satajoš 22 povezane
Izmena javnog prevoza zbog održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca” u Beogradu
Politika pre 6 satijoš 57 povezanih
Kupci u Srbiji više trošili - maloprodaja rasla u novembru, na jugu čak 10,6 odsto
Bloomberg Adria pre 7 satijoš 25 povezanih