Повезане вести
"Замолила сам је да ми скува кафу, а она: Је..." Наташа Беквалац показала шта јој је мајка Мира урадила пред пут
Блиц 08.11.2020
Певачица Наташа Беквалац неретко дели занимљиве тренутке из свиг дома, те многи су одушевљени њеном мамом Миром. Наташа је, наиме, недавно тајно снимила маму док усисава на имању и снимак објавила на друштвене мреже, а сада… »
Наташа Беквалац: Мама ме тера пијем кафу из тегле
Нова 08.11.2020
"Замолила сам је да ми скува кафу за успут како бих је пила у колима на путу за Беогрд), и она ми је скувала и дала кафу у тегли. Шокирано сам је питала зашто ми је сипала кафу у теглу, на шта је рекла, да је сипала у теглу јер… »
Вести дана »

Временска прогноза за среду 22. октобар: Данас јутро магловито, током дана умерено облачно
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Ђурић честитао страначким колегама 17. годишњицу оснивања: Верујем да је СНС и данас најбоља политичка породица у Србији
Блиц пре 4 сатијош 4 повезане

"Зна се како то раде и православци": Вучић: Првог новембра показаћемо пијетет према жртвама у складу са нашом традицијом
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане

У Европском парламенту дебата о Србији: Расправљали о паду надстрешнице и протестима, Кос позвала обе стране на мир
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана