Povezane vesti

Divac prisustvovao pomenu mitropolitu Amfilohiju

RTV 08.11.2020
PODGORICA - Proslavljeni košarkaš Vlade Divac prisustvovao je sedmodnevnom pomenu mitropolitu Amfilohiju, koji je služen jutros u hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici. Divac je novinarima posle pomena rekao da je svojim prisustvom odao poštovanje… »
Divac na pomenu mitropolitu Amfilohiju: Drago mi je da smo imali takvog čoveka

Divac na pomenu mitropolitu Amfilohiju: Drago mi je da smo imali takvog čoveka

Mondo 08.11.2020
Legendarni košarkaš na pomenu mitropolitu. Legendarni košarkaš na pomenu mitropolitu Legenda srpske i svetske košarke Vlade Divac prisustvovao je sedmodnevnom pomenu mitropolitu Amfilohiju, koji je služen u nedelju u hramu Hristovog vaskrsenja u… »
Borio se protiv duha bezbožništva: U Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služena zaupokojna liturgija počivšem mitropolitu…

Borio se protiv duha bezbožništva: U Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici služena zaupokojna liturgija počivšem mitropolitu…

Večernje novosti 08.11.2020
SEDAM je dana od kada se mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije preselio u carstvo nebesko. Na praznik Svetog Dimitrija Solunskog - Mitrovdan, u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja, njegovom večnom konačištu, služena je zaupokojna arhijerejska… »

Alo 08.11.2020
Proslavljeni košarkaš Vlade Divac prisustvovao je sedmodnevnom pomenu mitropolitu Amfilohiju, koji je služen jutros u hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici. Divac je novinarima posle pomena rekao da je svojim prisustvom odao poštovanje velikom čoveku… »
Divac na pomenu mitropolitu Amfilohiju: Drago mi je da smo imali čoveka koji je ujedinio sve religije na ovim prostorima

Divac na pomenu mitropolitu Amfilohiju: Drago mi je da smo imali čoveka koji je ujedinio sve religije na ovim prostorima

Blic 08.11.2020
U hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici jutros je služen sedmodnevni pomen mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju. Pomen je služio episkop buenosajreski i južno-centralnoamerički Kirilo sa sveštenstvom sabornog hrama. U hramu je bio prisutan i… »

Vesti dana »

Ključna pitanja o ratu u Iranu na koja Tramp nije odgovorio

Ključna pitanja o ratu u Iranu na koja Tramp nije odgovorio

BBC News pre 18 minutajoš 70 povezanih
Brnabić nije poslušala Vučića

Brnabić nije poslušala Vučića

Danas pre 43 minutajoš 24 povezane
Jokić među besmrtnima VIDEO

Jokić među besmrtnima VIDEO

B92 pre 13 minutajoš 55 povezanih