Povezane vesti

"Zatvori me, pritvori me, uhapsi me, zabrani me, čipuj me, vakciniši": Zagrepčani glasno protiv mera

"Zatvori me, pritvori me, uhapsi me, zabrani me, čipuj me, vakciniši": Zagrepčani glasno protiv mera

Telegraf 08.11.2020
Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je za Index.hr da se čeka izveštaj policije o protestu i o tome ko su organizatori. Oko 1.000 demonstranata okupilo se danas u centru Zagrebu na protestu protiv mera Nacionalnog štaba civilne… »
Opšti haos u Zagrebu! Demonstracije protiv novih mera: "Zatvori me, pritvori me, uhapsi me, zabrani me, čipuj me"

Opšti haos u Zagrebu! Demonstracije protiv novih mera: "Zatvori me, pritvori me, uhapsi me, zabrani me, čipuj me"

Srbija danas 08.11.2020
Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović rekao je za Index.hr da se čeka izveštaj policije o protestu i o tome ko su organizatori. Oko 1.000 demonstranata okupilo se danas u centru Zagrebu na protestu protiv mera Nacionalnog štaba civilne… »
VIDEO: Protest u Zagrebu protiv mera zbog korone, Plenković o "ozbiljnoj situaciji"

VIDEO: Protest u Zagrebu protiv mera zbog korone, Plenković o "ozbiljnoj situaciji"

Radio 021 08.11.2020
Protest protiv mera zbog korona virusa i protiv tamošnjeg Nacionalnog štaba održava se u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu. Na protest se pozivalo preko Fejsbuk grupe "Tražimo ukidanje Nacionalnog štaba civilne zaštite", koja okuplja 160.000 ljudi… »
Protest u Zagrebu: “Žele koronom da pokore svet”

Protest u Zagrebu: “Žele koronom da pokore svet”

Nova 08.11.2020
U Zagrebu se održava protest protiv mera Nacionalnog štaba protiv koronavirusa. Na protest je preko društvenih mreža građane pozvala Fejsbuk grupa "Tražimo ukidanje Nacionalnog štaba civilne zaštite" koja ima 160.000 ljudi. Uprkos meri zabrane… »
Hiljadu ljudi na protestu protiv mera u Zagrebu: "Čipuj me i vakciniši me"

Hiljadu ljudi na protestu protiv mera u Zagrebu: "Čipuj me i vakciniši me"

N1 Info 08.11.2020
Nezadovoljni merama koje donosi Nacionalni štab, u Zagrebu su se okupili demonstranti, većinom bez maski, da bi tražili ukidanje Štaba civilne zaštite, koji, kako su naveli, ograničava ljudske slobode. Građani su na protest pozivani putem Fejsbuk… »

Vesti dana »