Повезане вести

Бајден ради на транзицији док Трамп одбија да призна пораз

Бајден ради на транзицији док Трамп одбија да призна пораз

Глас Америке 08.11.2020
ВАШИНГТОН — Демократа Џо Бајден, предвиђени победник дугих и контроверзних америчких избора, брзо је започео припреме да преузме америчку владу после своје инаугурације 20. јануара, и промени неке од кључних политика које је… »
Буш: Честитам Бајдену, избори поштени и са јасним резултатом

Нова 08.11.2020
Бивши амерички председник, републиканац Џорџ Буш честитао је Џозефу Бајдену победу на председничким изборима, које је означио као "поштене и са јасним резултатом". “Упркос нашим политичким разликама, знам да је (демократа)… »

Н1 Инфо 08.11.2020
Бивши амерички председник, републиканац Џорџ Буш честитао је Џозефу Бајдену победу на председничким изборима, које је означио као "поштене и са јасним резултатом". "Упркос нашим политичким разликама, знам да је (демократа)… »
Огласио се и Буш: Трамп има право да тражи пребројавање гласова, али исход ових избора је јасан!

Огласио се и Буш: Трамп има право да тражи пребројавање гласова, али исход ових избора је јасан!

Курир 08.11.2020
Бивши амерички председник Џорџ Буш млађи поздравио је победу Џоа Бајдена на изборима у САД, али је истакао и да Доналд Трамп може да крене у правну битку ако то жели. "Захвалио сам Бајдену на патриотској поруци коју је синоћ… »

Вести дана »