Повезане вести

Позната српска глумица плесала са бајденом: Било је дивно! Остаће ми у биографији да сам играла са председником САД-а!

Позната српска глумица плесала са бајденом: Било је дивно! Остаће ми у биографији да сам играла са председником САД-а!

Мондо 08.11.2020
Љиљана тада није ни знала да има част да плеше са будућим председником Сједињених Америчких Држава. Љиљана тада није ни знала да има част да плеше са будућим председником Сједињених Америчких Држава. Новоизабрани председник… »
Џо није одолео тамбурицама Љиљана Салвета је позвала новог председника САД на плес, а сад је открила детаље незаборавне…

Џо није одолео тамбурицама Љиљана Салвета је позвала новог председника САД на плес, а сад је открила детаље незаборавне…

Курир 08.11.2020
Новоизабрани председник САД Џозеф Бајден био је 2016. године гост у Београду. Тада је као потпредседник Америке након низа службених састанака прошетао и београдском Скадарлијом. Тај моменат је остао упамћен у јавности. Бајден… »
Пре четири године Бајден плесао на београдској калдрими! Погледајте како је изгледала посета америчког председника Србији…

Пре четири године Бајден плесао на београдској калдрими! Погледајте како је изгледала посета америчког председника Србији…

Србија данас 08.11.2020
Новоизабрани председник САД Џозеф Бајден уживао је у посети Београду 2016. године. Још 2016. године, председник Александар Вучић угостио је новог америчког председника, Џозефа Бајдена. Након службених састанака Бајден и Вучић… »

Вести дана »