Повезане вести
Цео живот сам враћао дугове, али њему нећу, па макар ме убили! Аца Лукас проговорио о Тигру, па открио на шта је спреман!
Курир 08.11.2020
Фолкеру Аци Лукасу пре неколико дана извршитељи су закуцали на врата како би му запленили имовину због дуга бизнисмену Дејану Поповићу Тигру. Певач је сада проговорио о дуговању, као и о сукобу са Тигром. Он је објасио да је… »
Лукас у Хит Твиту: Дугујем зеленашима паре, нећу да вратим
Нова 08.11.2020
Фолк певач Аца Лукас био је вечерашњи гост у емисији Хит Твит која се емитује на телевизији Пинк. Говорио је, између осталог, о новцу који дугује зеленашима, а о чему је Нова.рс раније већ писала. Извршитељи су, наиме, пре… »
Аца лукас уживо о Тигру: Довео лажног сведока за 200 евра - ја му нећу вратити паре, па макар ме убили! (фото)
Мондо 08.11.2020
Певач проговорио о инциденту који је обележио недељу. Певач проговорио о инциденту који је обележио недељу Фолк звезди Аци Лукасу (52) пре неколико дана су извршитељи покушали да заплене имовину на име дуга који има према… »
Вести дана »
"Узимао сам веће дозе" Трамп се коначно огласио о мистериозним модрицама на рукама о којима је цео свет брујао (фото)
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Швајцарска тужитељка: Пожар у скијалишту Кран-Монтана није намерно изазван
Данас пре 10 сатијош 1 повезана