Повезане вести

Лацио одлучио, познато да ли ће Сергеј играти против Шкота

Лацио одлучио, познато да ли ће Сергеј играти против Шкота

Нова 09.11.2020
Челници Лација донели су одлуку да ипак дозволе играчима да се одазову на репрезентативне позиве и буду на располагању селекторима за наредне изазове. Оваква одлука римског клуба смањила је муке Љубиши Тумбаковићу, селектору… »
Тумбаковић: Администрација нам у овом тренутку саставља тим

Тумбаковић: Администрација нам у овом тренутку саставља тим

Спортски журнал 09.11.2020
Фудбалери Србије у четвртак дочекују Шкотску у баражу за пласман на Европско првенство. Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић рекао је да и даље не зна да ли ће на утакмици против Шкотске моћи да рачуна на… »
Тумбаковић: Имамо огроман проблем, у овом тренутку администрација нам саставља тим

Тумбаковић: Имамо огроман проблем, у овом тренутку администрација нам саставља тим

Моззарт спорт 09.11.2020
"Овог момента нема дефинитивног одговора на питање да ли ће нам се Миленковић и Влаховић придружити. Ни ја то не знам. Оно што могу да кажем јесте да су Коларов и Сергеј Милинковић Савић ту, са нама"... Да Србија неће бити… »
Проблем селектора Србије Љубише Тумбаковића пред меч са Шкотском

Проблем селектора Србије Љубише Тумбаковића пред меч са Шкотском

Данас 09.11.2020
Без Ђуричића, Коларов упитан Корона и повреде креираће тим селектору Србије Љубиши Тумбаковићу за одлучујући меч баража за одлазак на ЕУРО против Шкотске (Београд, 12. новембар). За сада се зна да се фудбалер Сасуола Филип… »
Србија и тумба стрепе пред меч деценије: Чекају се Блеки и Влаховић, кључна позиција десеткована!

Србија и тумба стрепе пред меч деценије: Чекају се Блеки и Влаховић, кључна позиција десеткована!

Мондо 09.11.2020
Велики проблеми са короном и повредама пред меч генерације. Велики проблеми са короном и повредама пред меч генерације Репрезентација Србије има прилику да се после 20 година пласира на Европско првенство. Да би се то десило… »
Тумбаковић: Ово ми се први пут дешава, имамо велике проблеме

Тумбаковић: Ово ми се први пут дешава, имамо велике проблеме

Нова 09.11.2020
Љубиша Тумбаковић, селектор репрезентације Србије, говорио је пред медијима уочи утакмице финала баража за пласман на Европско првенство. Шеф стручног штаба националног тима би могао да се суочи са великим проблемима приликом… »
Италијани затежу: Тумбаковић у великом проблему уочи меча деценије

Италијани затежу: Тумбаковић у великом проблему уочи меча деценије

Вести онлине 09.11.2020
„Велики проблем када су у питању играчи из Италије. Овог момента не могу да дан дефинитиван одговор, јер га ни ја не знам“, рекао је селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић. Власти у појединим деловима… »
"Ово ми се први пут у животу: Дешава!" Љубиша Тумбаковић пред Србија - Шкотска, меч деценије: Ово ми је шесто окупљање, али…

"Ово ми се први пут у животу: Дешава!" Љубиша Тумбаковић пред Србија - Шкотска, меч деценије: Ово ми је шесто окупљање, али…

Спортал блиц 09.11.2020
, селектор , уочи меча са Шкотском који победника води на (четвртак, 20.45, стадион "Рајко Митић") одржао је врло занимљиво обраћање јавности. У мечу против “орлови” ће у финалу баража Лиге нација јурити победу која би их први… »
“Стављамо на располагање селектору Србије све наше играче”

“Стављамо на располагање селектору Србије све наше играче”

Нова 09.11.2020
Фудбалска репрезентација Србије се суочава са великим проблемима уочи утакмице са Шкотском. Српски тим 12. новембра у Београду игра “меч века” за пласман на Европско првенство. Свега неколико дана пре утакмице, неколико… »
Италијани брује о забрани, Срби већ стигли у Београд! Двојица долетела у Србију и играће против Шкота, остатак неизвестан

Италијани брује о забрани, Срби већ стигли у Београд! Двојица долетела у Србију и играће против Шкота, остатак неизвестан

Спортал блиц 08.11.2020
Двојица фудбалера репрезентације Србије су из Италије стигла у Београд како би се прикључила националном тиму. Сви италијански медији пишу о томе како поједини тамошњи клубови да пусте своје играче да отпутују у домовину. Међу… »
Сјајне вести за орлове: Коларов и Милинковић Савић у саставу за Шкотску

Сјајне вести за орлове: Коларов и Милинковић Савић у саставу за Шкотску

Вечерње новости 08.11.2020
КАПИТЕН фудбалске репрезентације Србије Александар Коларов негде око 21 сат је стигао у Београд, потврђено је "Спорт клубу". Искусни играч није наступао за Интер у ремију са Аталантом (1:1), због бола у бутном мишићу, али ће се… »
Прва реакција у ФСС на вести из Италије: - неочекивана На Теразијама убеђени да ће "орлови" бити комплетни за Шкотску

Прва реакција у ФСС на вести из Италије: - неочекивана На Теразијама убеђени да ће "орлови" бити комплетни за Шкотску

Спортал блиц 08.11.2020
Из Италије су стигле лоше вести о томе да већина играча из Серије А у српској репрезентацији неће моћи да дође на најбитније окупљање ове године. Међутим, у Фудбалском савезу Србије не страхују и верују у то да ће сви позвани… »

Вести дана »