Повезане вести

Абазовић позитиван на корону,формирање црногорске владе на чекању

Абазовић позитиван на корону,формирање црногорске владе на чекању

РТВ 09.11.2020
ПОДГОРИЦА - Лидер Грађанског покрета УРА и кандидат за министра одбране у новој црногорској влади Дритан Абазовић саопштио је у недељу увече да је позитиван на корона вирус. "Након превентивног тестирања које са обавио… »
Корона зауставила формирање црногорске владе – Абазовић позитиван

Корона зауставила формирање црногорске владе – Абазовић позитиван

Политика 09.11.2020
ПОДГОРИЦА – Гласање за састав нове владе мораће да буде одложено макар за две недеље, јер је посланик и лидер коалиције Црно на бијело и Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић позитиван на коронавирус. Према писању листа Дан… »
Корона одлаже формирање Владе Црне Горе: Поред Абазовића, заражено и пет посланика

Корона одлаже формирање Владе Црне Горе: Поред Абазовића, заражено и пет посланика

Телеграф 09.11.2020
Дритан Абазовић не може да присуствује седници због корона вируса, а Влада без његовог гласа не може да буде изгласана. Гласање за састав нове владе мораће да буде одложено макар за две недеље јер је посланик и лидер коалиције… »
Дритан Абазовић позитиван на корону: Осећам се добро, у самоизолацији сам

Дритан Абазовић позитиван на корону: Осећам се добро, у самоизолацији сам

Курир 09.11.2020
Лидер Грађанског покрета УРА и кандидат за министра одбране у Влади Црне Горе Дритан Абазовић саопштио је да је позитиван на коронавирус. "Након превентивног тестирања које са обавио, испоставило се да сам позитиван на корона… »
Дритан Абазовић позитиван на корона вирус!

Дритан Абазовић позитиван на корона вирус!

Вечерње новости 08.11.2020
ДРИТАН Абазовић позитиван је на вирус корона! - Након превентивног тестирања које са обавио, испоставило се да сам позитиван на корона вирус. Осећам се добро, у самоизолацији сам и надам се да ћу ускоро моћи да се вратим… »

Вести дана »