Povezane vesti
Abazović pozitivan na koronu,formiranje crnogorske vlade na čekanju
RTV 09.11.2020
PODGORICA - Lider Građanskog pokreta URA i kandidat za ministra odbrane u novoj crnogorskoj vladi Dritan Abazović saopštio je u nedelju uveče da je pozitivan na korona virus. "Nakon preventivnog testiranja koje sa obavio, ispostavilo se da sam pozitivan… »
Korona zaustavila formiranje crnogorske vlade – Abazović pozitivan
Politika 09.11.2020
PODGORICA – Glasanje za sastav nove vlade moraće da bude odloženo makar za dve nedelje, jer je poslanik i lider koalicije Crno na bijelo i Građanskog pokreta URA Dritan Abazović pozitivan na koronavirus. Prema pisanju lista Dan, u utorak je zakazan… »
Korona odlaže formiranje Vlade Crne Gore: Pored Abazovića, zaraženo i pet poslanika
Telegraf 09.11.2020
Dritan Abazović ne može da prisustvuje sednici zbog korona virusa, a Vlada bez njegovog glasa ne može da bude izglasana. Glasanje za sastav nove vlade moraće da bude odloženo makar za dve nedelje jer je poslanik i lider koalicije Crno na bijelo u… »
Dritan Abazović pozitivan na koronu: Osećam se dobro, u samoizolaciji sam
Kurir 09.11.2020
Lider Građanskog pokreta URA i kandidat za ministra odbrane u Vladi Crne Gore Dritan Abazović saopštio je da je pozitivan na koronavirus. "Nakon preventivnog testiranja koje sa obavio, ispostavilo se da sam pozitivan na korona virus. Osećam se dobro, u… »
Dritan Abazović pozitivan na korona virus!
Večernje novosti 08.11.2020
DRITAN Abazović pozitivan je na virus korona! - Nakon preventivnog testiranja koje sa obavio, ispostavilo se da sam pozitivan na korona virus. Osećam se dobro, u samoizolaciji sam i nadam se da ću uskoro moći da se vratim redovnim obavezama. Čuvajte sebe… »
Vesti dana »

(Mapa) Srbija na udaru opasne pojave! Rhmz upalio poseban alarm: Ova dva dela zemlje da se spreme, zna se i tačan dan do kog će sve trajati
Blic pre 26 minutajoš 19 povezanih

‘Platićemo visoku cenu’: Vučić o američkim sankcijama NIS-u
Južne vesti pre 11 minutajoš 13 povezanih

Zaharova: Trampove oštre izjave o Rusiji su deo pregovaračke taktike
RTV pre 16 minutajoš 13 povezanih

"Počela sam da se gušim" Evo sa čime se Katarina Lazić borila nekoliko sati pre nesreće, sve otkrila...
Telegraf pre 21 minutajoš 13 povezanih