Povezane vesti
Erdoganov zet podneo ostavku: Turski ministar finansija povukao se iz zdravstvenih razloga
Blic 09.11.2020
Turski ministar finansija i zet predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Berat Albajrak (42) podneo je ostavku na tu funkciju iz zdravstvenih razloga. On je to objavio na svom Instagramu, navodeći da će više vremena provoditi sa svojom porodicom. Albajrak je… »
Erdoganov zet podneo ostavku na mesto ministra finansija
Nova 09.11.2020
Zet turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana podneo je danas ostavku na mesto ministra finansija pominjući zdravstvene razloge, prenela je agencija Frans pres. “Nakon što sam gotovo pet godina bio na ministarskim funkcijama, doneo sam odluku da ne… »
Erdoganov zet podneo ostavku na mesto ministra finansija
Danas 08.11.2020
Zet turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana podneo je danas ostavku na mesto ministra finansija pominjući zdravstvene razloge, prenela je agencija Frans pres. „Nakon što sam gotovo pet godina bio na ministarskim funkcijama, doneo sam odluku da ne… »
Vesti dana »

(Mape) polarni vrtlog se spušta! Temperatura danas u dramatičnom padu, meteorolog otkrio tačan dan kada u Srbiju stiže hladan front
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih

Na današnji dan: Rođeni Dejvi Kroket i Isidor Bajić, nacisti na Terazijama obesili rodoljube
Radio 021 pre 12 minutajoš 3 povezane

Za 20 sati desio se preokret koji će promeniti budućnost sveta! Putin naterao Trampa da "obrne ćurak": Sad se pominje eksplozivna opcija zbog koje Zelenski juri u Vašington
Blic pre 2 minutajoš 6 povezanih

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 7 satijoš 4 povezane

Ministar Vujić: Napad na zgradu tužilaštva u Valjevu - nedopustiv udar na pravnu državu
Radio 021 pre 12 minutajoš 2 povezane