Повезане вести

Зидан после дебакла: Нема изговора, ја сам крив!

Зидан после дебакла: Нема изговора, ја сам крив!

Н1 Инфо 09.11.2020
Тренер мадридског Реала Зинедин Зидан преузео је кривицу за убедљив пораз од Валенсије. Краљевски клуб изгубио је на Местаљи у деветом колу Ла Лиге резултатом 4:1. "Нема изговора за овај резултат. Распали смо се након првог… »
Хесус Хил Мансано - Од омиљеног до најомрженијег "Мадриђанина"

Хесус Хил Мансано - Од омиљеног до најомрженијег "Мадриђанина"

Спортске.нет 09.11.2020
Једна ноћ, променила је све. Реал Мадрид је изгубио на Местаљи од Валенсије резултатом 4:1, у историјском мечу на ком је против "краљевског" клуба свирано чак три пенала. Иако мадридски медији покушавају да осуде одлуке судије… »
Зидан након убедљивог пораза реала: Француз јасно рекао ко је кривац, а ево шта мисли о судијама!

Зидан након убедљивог пораза реала: Француз јасно рекао ко је кривац, а ево шта мисли о судијама!

Хот спорт 09.11.2020
Тренер фудбалера Реал Мадрида Зинедин Зидан каже да је он кривац за пораз од Валенсије од 4:1. играо заиста лоше, упркос томе што су први пут у историји лиге против њега на истом мечу свирана три пенала. – Не желим да… »
Сада неће смети да га прескачу! Лука Јовић постаје стартер у Реал Мадриду? Отвара се изненадна прилика!

Сада неће смети да га прескачу! Лука Јовић постаје стартер у Реал Мадриду? Отвара се изненадна прилика!

Спортал блиц 09.11.2020
Фудбалери претрпели су неочекиван пораз од (4:1), а оно што поред изгубљених бодова брине навијаче краљевског клуба, је повреда . Лидер Зидановог тима је постигао једини гол за Реал на мечу у 23. минуту, али је место на терену… »
Зиданово самоубиство, порука за раздор у свлачионици и двојица отписаних!

Зиданово самоубиство, порука за раздор у свлачионици и двојица отписаних!

Спортске.нет 09.11.2020
Реал Мадрид не блиста ни ове јесени, пораз од Валенсије уздрмао све. Фудбалери Валенсије разбили су Реал Мадрид резултатом 4:1, што је један од најубедљивијих пораза "краљевског" клуба последњих година. Валенсија је три гола… »
Розе дресови скупо коштају мадриђане: Реал изгубио 4:1! Фудбалер Валенсије постигао хет-трик само из пенала

Розе дресови скупо коштају мадриђане: Реал изгубио 4:1! Фудбалер Валенсије постигао хет-трик само из пенала

Спортал блиц 08.11.2020
У деветом колу Примере изабраници Зинедина Зидана још једном су понижени ове сезоне. Валенсија је "краљевски клуб" победила на свом терену резултатом 4:1, иако су Мадриђани повели. је шансу добио у 83. минуту и није имао пуно… »

Вести дана »