Повезане вести
Баку се извињава Москви, случајно смо оборили руски хеликоптер
Политика 09.11.2020
МОСКВА - Азербејџан је признао да је случајно оборио руски хеликоптер Ми-24, саопштило је тамошње министарство иностраних послова. Како се наводи, Баку се извињава Москви због инцидента и спреман је да плати компензацију. МИП… »
Руски хеликоптер оборен у Јерменији: Погодила га ракета, има погинулих (видео)
Правда 09.11.2020
Руско Министарство одбране потврдило је информацију о паду борбеног хеликоптера у Јерменији. „Руски хеликоптер Ми-24, који је пао у Јерменији у близини насеља Јерасх, био је подвргнут ватри ПВО система са земље“, саопштило је… »
Азербејџан признао да је грешком оборио руски хеликоптер
РТВ 09.11.2020
ЈЕРЕВАН - Азербејџан је данас признао да је грешком оборио руски хеликоптер МИ-24, саопштио је Министарство спољних послова Азербејџана. Министарство се извињава Москви због инцидента и спремно је да плати компензацију… »
Руски војни хеликоптер оборен у Арменији
Слободна Европа 09.11.2020
Руско министарство одбране саопштило је да је 9. новембра један од њихових хеликоптера срушен изнад Арменије, у близини границе са Азербејџаном. У инциденту су погинула два члана посаде, а један је повријеђен. У саопштењу… »
Азербејџан грешком оборио руски хеликоптер, двоје погинуло
Дневник 09.11.2020
БАКУ: Азербејџан је данас признао да је грешком оборио руски хеликоптер МИ-24, саопштио је Министрство спољних послова Азербејџана. Министарство се извињава Москви због инцидента и спремно је да плати компензацију, преноси… »
Баку се извињава јер је случајно оборио руски хеликоптер у Јерменији
Н1 Инфо 09.11.2020
Министарство иностраних послова Азербејџана признало је да су случајно оборили руски хеликоптер Ми-24, због чега се Баку извињава Москви и спреман је да плати компензацију због иницидента, преноси Спутњик. Министарство је… »
Москва: Руски војни хеликоптер оборен изнад Арменије
Ал Јазеера 09.11.2020
Азербејџан је изразио жаљење што је грешком оборен руски хеликоптер и изразио спремност да плати одштету. Азербејџан је признао да је грешком оборио руски хеликоптер МИ-24, саопћило је Министарство вањских послова… »
Азербејџан грешком оборио руски хеликоптер, погинуло двоје
Нова 09.11.2020
Војне снаге Азербејџана грешком су обориле руски хеликоптер Ми-24 изнад Јерменије, а том приликом погинула су два члана посаде, јавља "Ројтерс" позивајући се на наводе министарства спољних послова Азербејџана. Министарство… »
Оборен руски војни хеликоптер изнад Јерменије: Азербејџан признао да је грешком погодио Ми-24! Погинула 2 члана посаде! Видео…
Курир 09.11.2020
Руски војни хеликоптер Ми-24 оборен је данас око 17 и 30 по московском времену изнад Јерменије, код места Јераж у близини границе са Азербејџаном који је преузео одговорност. Азербејџан је признао да је грешком оборио руски… »
Азербејџан грешком оборио руски војни хеликоптер и убио два члана посаде
Радио 021 09.11.2020
Војне снаге Азербејџана грешком су обориле руски хеликоптер Ми-24 изнад Јерменије, а том приликом погинула су два члана посаде, јавља "Ројтерс" позивајући се на наводе министарства спољних послова Азербејџана. Министарство… »
Прети ли ескалација рата? Азербејџанци признали кривицу: Извините, срушили смо руски хеликоптер Ми-24 грешком!
Мондо 09.11.2020
Огласио се Министарство одбране Русије. Огласио се Министарство одбране Русије Азербејџан је признао да је грешком оборио руски хеликоптер Ми-24, саопштио је Министрство спољних послова Азербејџана. Министарство се извињава… »
Снимак обарања руског хеликоптера изнад Јерменије: Експлозија запарала ноћно небо, ситуација на Кавказу прокључала (видео)
Вечерње новости 09.11.2020
РУСКИ војни хеликоптер Ми-24 оборен је на територији Јерменије, недалеко од границе сса Азербејџаном. Још увек није утврђено која зараћена страна је ПВО системом погодила летелицу, саопштило је Министарство одбране Руске… »
Алијев: Азербејџан преузео контролу над 23 села код НК
Дневник 09.11.2020
БАКУ: Азербејџанске оружане снаге преузеле су контролу над 23 села у шест округа у околини Нагорно-Карабаха, написао је данас председник Азербејџана Илхам Алијев на Твитер налогу. Најмање 1.000 људи је погинуло у претходних… »
Јерменија узвраћа ударац! Нема предаје све до последњег човека: Дигли Азерима у ваздух пола батаљона!
Правда 09.11.2020
Битке се настављају у близини града Шуши, а јерменске снаге су нанеле штету азербејџанским, уништивши им тенк, оклопна возила и дронове, рекао је данас представник министарства одбране Јерменије поручник Артсрун Ховханисјан. Он… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ војна парада 2025 Испаљени почасни плотуни, развијена застава од 300 метара: Дефиловали сви ешалони Војске Србије, учествује 10.000 људи (фото, видео)
Блиц пре 33 минутајош 70 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руски напади широм Украјине, Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
Еуроневс пре 2 сатајош 24 повезане