Povezane vesti

"Neka ostane tajna kako branim: Penale!" Junak FK Partizan Nemanja Stevanović: Odbranu posvećujem njoj!

"Neka ostane tajna kako branim: Penale!" Junak FK Partizan Nemanja Stevanović: Odbranu posvećujem njoj!

Sportal blic 09.11.2020
Golman Nemanja Stevanović postao je junak crno-belih kada je u 14. kolu Superlige Srbije odbranio penal Spartaku i omogućio da FK Partizan zadrži prednost od 1:2 - rezultat kojim je meč i završen. Tu odbranu posvetio je supruzi. Ipak, najpre se, u… »
Nemanja Stevanović: Bio sam ubeđen da ću odbraniti penal

Nemanja Stevanović: Bio sam ubeđen da ću odbraniti penal

Sportski žurnal 09.11.2020
Golman Partizana Nemanja Stevanović rekao je da je njegova ekipa zasluženo slavila u Subotici i istakao da je bio ubeđen da će odbraniti penal. "Veoma važna utakmica za nas. Imali smo mnogo problema zbog povređenih igrača i zaraženih koronom… »
Heroj Partizana se oglasio posle odbranjenog penala: Znao sam da ću da odbranim, vreme je naš saveznik

Heroj Partizana se oglasio posle odbranjenog penala: Znao sam da ću da odbranim, vreme je naš saveznik

Mondo 09.11.2020
Nemanja Stevanović je izrasta u heroja Partizana. Nemanja Stevanović je izrasta u heroja Partizana. Golman crno-belih je menjao Vladimira Stojkovića na meču 14. kola Superlige Srbije sa Spartakom i upravo je Stevanović doneo tri boda svom timu. U 90… »
Od “otpisanog” do heroja Partizana: Penal? Neka ostane tajna

Od “otpisanog” do heroja Partizana: Penal? Neka ostane tajna

Nova 09.11.2020
Nemanja Stevanović, golman Partizana, bio je heroj svoje ekipe u utakmici Superlige Srbije protiv Spartaka. On je u 90. minutu utakmice odbranio penal i sačuvao pobedu svom timu rezultatom 2:1. Stevanović je letos bio na korak od odlaska iz kluba, ali… »
Nemanja Stevanović: Odbranjeni penal posvećujem supruzi!

Nemanja Stevanović: Odbranjeni penal posvećujem supruzi!

Hot sport 09.11.2020
Golman Partizana Nemanja Stevanović je u javnosti proglašen za heroja utakmice 14. kola Superlige Srbije, na duelu Spartaka i ‘parnog valjka’, odbranivši penal u 90.minutu igre pri rezultatu 1:2 za crno-bele. Čuvar mreže Partizana izneo je svoje… »

Vesti dana »