Povezane vesti
Diskvalifikovana učesnica Zadruge! Zadrugari u šoku nakon pročitanog pisma! (video)
Mondo 09.11.2020
Usledile su i žestoke kazne za pojedine učesnike! Usledile su i žestoke kazne za pojedine učesnike! Veliki šef doneo je odluku da takmičarka Elena Stojčić bude diskvalifikovana iz Zadruge 4! Zadrugarima je stiglo pismo koje je pročitala Mina Vrbaški… »
Diskvalifikovana iz Zadruge napustila Urgentni: "Htela sam da skrenem pažnju na sebe, popila sam više..."
Blic 09.11.2020
Elena Stojčić, koja je diskvalifikovana iz Zadruge, oglasila se nakon što je napustila Urgentni centar u kome je bila jer je, kako ističe, navodno popila više vitamina, te je time želela da skrene pažnju na sebe. - Htela sam da skrenem pažnju na sebe da… »
Diskvalifikovana iz Zadruge: Moraće da plati 50.000 evra - zadrugari u šoku!
Blic 09.11.2020
Elena Stojčić diskvalifikovana je iz "Zaruge 4". Naime, Veliki šef je poslao pismo učesnicima rijalitija, a ovonedeljnji vođa Mina Vrbaški ga je pročitala. - Dragi zadrugari obavešatavamo vas da je Elena diskvalifikovana iz Zadruge i da će televizija u… »
Vesti dana »
Sve promene cena će se pratiti u realnom vremenu Od danas počinje sa radom Nacionalna platforma, trgovinski lanci pod lupom
Alo pre 22 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 25 povezanih
Vučić: Očekujem vesti iz Moskve za kratkoročni gasni ugovor; Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar
RTV pre 47 minutajoš 18 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 44 povezane