Повезане вести

Задржан у болници: Зијах Соколовић заражен корона вирусом

Задржан у болници: Зијах Соколовић заражен корона вирусом

Мондо 09.11.2020
Корона не посустаје када је у питању глумачка сцена. Корона не посустаје када је у питању глумачка сцена. Нажалост, број глумаца који су заражени корона вирусом све је већи, а према најновијим информацијама, позитиван на корону… »
Зијах Соколовић заражен короном Глумац смештен у болницу

Зијах Соколовић заражен короном Глумац смештен у болницу

Вечерње новости 09.11.2020
ЈЕДАН од најпопуларних глумац на простору бивше Југославије, Зијах Соколовић, заражен је корона вирусом, а због лоше клиничке слике хоспитализован је пре неколико дана у једној београдској болници. На позиве медија, глумац није… »
Глумац Зијах Соколовић хоспитализован због коронавируса

Н1 Инфо 09.11.2020
Глумац Зијах Соколовић заражен је коронавирусом, а због лоше клиничке слике хоспитализован је пре неколико дана. Тренутно се налази у болници у Београду, што је и потврдио за домаће медије. "Лежим у болници. Добро сам за сада… »
Зијах Соколовић хоспитализован због короне

Зијах Соколовић хоспитализован због короне

Вести онлине 09.11.2020
Глумац и редитељ Зијах Соколовић заражен је коронавирусом и тренутно борави у болници у Београду. – Лежим у болници, добро сам за сада – кратко је рекао за Блиц. Више информација о глумчевом здравственом стању бит ће познато у… »

Нова 09.11.2020
Глумац Зијах Соколовић заражен је коронавирусом, а због лоше клиничке слике хоспитализован је пре неколико дана. Тренутно се налази у болници у Београду, што је и потврдио за домаће медије. “Лежим у болници. Добро сам за сада… »

Вести дана »