Povezane vesti
Ministar podneo ostavku zbog Bajdena: Govorio za njega da je protuva i tvrdi da su izbori u SAD pokradeni
Večernje novosti 09.11.2020
MINISTAR unutrašnjih poslova Estonije Mart Helme izjavio je u ponedeljak da će podneti ostavku na tu funkciju pošto je ranije izjavio za Džoa Bajdena da je “protuva”. Helme je juče kazao da su predsednički izbori u Sjedinjenim Američkim… »
Estonski ministar podneo ostavku zbog “korumpiranog” Bajdena
Nova 09.11.2020
Ministar unutrašnjih poslova Estonije Mart Helme danas je podneo ostavku, pošto je u nedelju novoizabranog američkog predsednika Džozefa Bajdena i njegovog sina Hantera nazvao "korumpiranim likovima". Odlučio sam da podnesem ostavku kada sam video… »
Estonski ministar unutrašnjih poslova podneo ostavku zbog izjave o Bajdenu
N1 Info 09.11.2020
Ministar unutrašnjih poslova Estonije Mart Helme podneo je ostavku, pošto je u nedelju novoizabranog američkog predsednika Džozefa Bajdena i njegovog sina Hantera nazvao "korumpiranim likovima". Odlučio sam da podnesem ostavku kada sam video klevete… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka skandirali "Kosovo je srce Srbije": Poručili da ostaju i da će se boriti za svoja prava (video)
Blic pre 1 satjoš 61 povezana

"Primorani smo da obustavimo saobraćaj svih međugradskih vozova": Oglasio se "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Blic pre 35 minutajoš 34 povezane

Zatvorene Terazije: Sprema se doček studenata u centru Beograda pred protest 15. marta
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane