Povezane vesti
Nisam pokušala da se ubijem! Elena se oglasila nakon diskvalifikacije, tvrdi da je Kristijan lažov!
Mondo 09.11.2020
"Želela sam da na sebe skrenem pažnju koju sam dobila", napisala je između ostalog. "Želela sam da na sebe skrenem pažnju koju sam dobila", napisala je između ostalog. Nakon što je diskvlifikovana iz Zadruge 4, posle čega su usledile brojne spekulacije… »
Želela sam da skrenem pažnju! Elena se nakon diskvalifikacije oglasila i otkrila da li je htela da oduzme sebi život!
Kurir 09.11.2020
Elena Stojčić je diskvalifikovana iz rijalitija, nakon spekulacija da je pokušala da sebi oduzme život. Ona se sada oglasila na svom Instatgramu, gde je otkrila svoju stranu priče. - Dragii moji, nakon 2 meseca i 7 dana, odlučila sam da se stvari dese… »
Vesti dana »
Još jedna eksplozija u Moskvi, poginule tri osobe - među njima i dva policajca
N1 Info pre 6 minutajoš 29 povezanih
Danas je Badnji dan po gregorijanskom kalendaru: Evo koje crkve obeležavaju i koji su običaji
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
VIDEO Jokić u drami „izmislio“ šut za pobedu: Pogledajte sekunde o kojima bruji NBA liga nakon ludog kraja
Nova pre 51 minutajoš 22 povezane
Jokićeva magična asistencija nedovoljna za pobedu: Pejton „sam kao duh“ promašio šut za trijumf (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih