Povezane vesti
Nisam pokušala da se ubijem! Elena se oglasila nakon diskvalifikacije, tvrdi da je Kristijan lažov!
Mondo 09.11.2020
"Želela sam da na sebe skrenem pažnju koju sam dobila", napisala je između ostalog. "Želela sam da na sebe skrenem pažnju koju sam dobila", napisala je između ostalog. Nakon što je diskvlifikovana iz Zadruge 4, posle čega su usledile brojne spekulacije… »
Želela sam da skrenem pažnju! Elena se nakon diskvalifikacije oglasila i otkrila da li je htela da oduzme sebi život!
Kurir 09.11.2020
Elena Stojčić je diskvalifikovana iz rijalitija, nakon spekulacija da je pokušala da sebi oduzme život. Ona se sada oglasila na svom Instatgramu, gde je otkrila svoju stranu priče. - Dragii moji, nakon 2 meseca i 7 dana, odlučila sam da se stvari dese… »
Vesti dana »
Ješić: Nasilje u Novom Sadu dramatično - treba nam novi nirnberški proces
N1 Info pre 3 satajoš 24 povezane
Održan protest ispred leskovačkog SNS, Cakić upitao načelnika policije koga štiti
Jugmedia pre 38 minutajoš 39 povezanih
Poljoprivrednik iz okoline Čačka: Ministarstvo poljoprivrede neme rešenje ili neće da ga nađe (VIDEO)
Insajder pre 33 minutajoš 23 povezane
Vučić: „Plenković mi je rekao da vojni savez Zagreba, Tirane i Prištine nije uperen protiv Srbije“
Serbian News Media pre 8 minutajoš 19 povezanih