Povezane vesti
Brutalno vređali i otvoreno pretili doktoru Konu! Evo kako je epidemiolog reagovao na strahote koje su mu upućene (video)
Kurir 09.11.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon reagovao je na snimak koji je danas "zapalio" društvene mreže. Na tom snimku iz noćnog provoda jasno se čuju psovke i pretnje upućene upravo dr Konu, a video je objavljen uz komentar "Undergraund Bgd ne… »
Kon odgovorio na pretnje: Veseljaci, ostavite me na miru
Nova 09.11.2020
"Svoj bes okrenite protiv virusa i epidemije", poručio je dr Predrag Kon reagujući na pretnje koje su mu upućene preko društvenih mreža. “Heroji, veseljaci, koji mi pretite preko društvenih mreža… svoj bes okrenite protiv virusa i epidemije. Mene… »
Ostavite me na miru da radim svoj posao: Kon odgovorio na šokantne pretnje koje su mu upućene
Večernje novosti 09.11.2020
EPIDEMIOLOG Predrag Kon se danas oglasio na svom fejsbuk nalogu povodom pretnji i psovki koje su mu upućene putem jednog video snimka koji se od jutros deli na društvenim mrežama. - Heroji, veseljaci, koji mi pretite preko društvenih mreža... svoj bes… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 220 povezanih

Crno-beli bez dvojice povređenih, Blagojević najavio ''hrabar, drzak i pametan Partizan'', uz dva puta ponovljeni apel navijačima!
Sportske.net pre 21 minutajoš 28 povezanih

Čubrilo najavljuje kratak predah od nestabilnosti Pravo leto tek od ovog datuma
Dnevnik pre 21 minutajoš 30 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 4 satijoš 22 povezane