Повезане вести
Кон о претњама на друштвеним мрежама: Хероји, весељаци, мене оставите на миру
Н1 Инфо 09.11.2020
"Хероји, весељаци, који ми претите преко друштвених мрежа, свој бес окрените против вируса и епидемије", поручио је данас епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против ковида 19 Предраг Кон. "Мене оставите на миру да радим… »
Лончар осудио поруке које Кон добија на друштвеним мрежама, тражи реакцију полиције
Радио 021 09.11.2020
Министарство здравља и Златибор Лончар осудили су, како су рекли, скандалозне поруке упућене епидемиологу др Предрагу Кону на друштвеним мрежама и порталима. Министарство здравља саопштило је да неће имати разумевања за… »
Министарство здравља и Лончар осудили претње Предрагу Кону на мрежама и порталима
Глас Зајечара 09.11.2020
Министарство здравља и министар здравља у Влади Републике Србије др Златибор Лончар оштро осуђују скандалозне поруке упућене др Предрагу Кону, а које су објављене на друштвеним мрежама и порталима. „Министарство здравља нема… »
Министарство здравља осудило скандалозне поруке упућене Предрагу Кону
Н1 Инфо 09.11.2020
Министарство здравља осудило је данас скандалозне поруке упућене епидемиологу Предрагу Кону, које су објављене на друштвеним мрежама и порталима. Министарство нема и неће имати разумевања за неодговорне појединце који се јавно… »
Лончар: Поруке Кону скандалозне, хитна реакција надлежних
Вечерње новости 09.11.2020
МИНИСТАР здравља Златибор Лончар најоштрије је данас осудио поруке упућене епидемиологу Предрагу Кону на друштвеним мрежама и порталима, истичући да су скандалозне. "Поштоване колеге, Министарство здравља нема и неће имати… »
Лончар оштро осудио напад на Кона
Нова 09.11.2020
Министарство здравља и министар здравља у Влади Републике Србије др Златибор Лончар оштро су осудили скандалозне поруке упућене др Предрагу Кону, а које су објављене на друштвеним мрежама и порталима. “Министарство здравља… »
Вести дана »
Кијев од Летоније добио оклопне транспортере "патрија"; СВР тврди да Запад планира диверзију у Запорошкој нуклеарки
РТС пре 53 минутајош 1 повезана
Посланици Скупштине Србије настављају седницу расправом о амандманима
РТВ пре 39 минутајош 1 повезана
СБ УН укинуо санције сиријском председнику и министру унутрашњих послова
РТВ пре 29 минутајош 3 повезане
Домаћа валута стабилна: Званични средњи курс данас је 117,2176 динара за евро
Курир пре 1 сатјош 2 повезане