Повезане вести

Кон о претњама на друштвеним мрежама: Хероји, весељаци, мене оставите на миру

Кон о претњама на друштвеним мрежама: Хероји, весељаци, мене оставите на миру

Н1 Инфо 09.11.2020
"Хероји, весељаци, који ми претите преко друштвених мрежа, свој бес окрените против вируса и епидемије", поручио је данас епидемиолог и члан Кризног штаба за борбу против ковида 19 Предраг Кон. "Мене оставите на миру да радим… »
Лончар осудио поруке које Кон добија на друштвеним мрежама, тражи реакцију полиције

Лончар осудио поруке које Кон добија на друштвеним мрежама, тражи реакцију полиције

Радио 021 09.11.2020
Министарство здравља и Златибор Лончар осудили су, како су рекли, скандалозне поруке упућене епидемиологу др Предрагу Кону на друштвеним мрежама и порталима. Министарство здравља саопштило је да неће имати разумевања за… »
Министарство здравља и Лончар осудили претње Предрагу Кону на мрежама и порталима

Министарство здравља и Лончар осудили претње Предрагу Кону на мрежама и порталима

Глас Зајечара 09.11.2020
Министарство здравља и министар здравља у Влади Републике Србије др Златибор Лончар оштро осуђују скандалозне поруке упућене др Предрагу Кону, а које су објављене на друштвеним мрежама и порталима. „Министарство здравља нема… »
Министарство здравља осудило скандалозне поруке упућене Предрагу Кону

Министарство здравља осудило скандалозне поруке упућене Предрагу Кону

Н1 Инфо 09.11.2020
Министарство здравља осудило је данас скандалозне поруке упућене епидемиологу Предрагу Кону, које су објављене на друштвеним мрежама и порталима. Министарство нема и неће имати разумевања за неодговорне појединце који се јавно… »
Лончар: Поруке Кону скандалозне, хитна реакција надлежних

Лончар: Поруке Кону скандалозне, хитна реакција надлежних

Вечерње новости 09.11.2020
МИНИСТАР здравља Златибор Лончар најоштрије је данас осудио поруке упућене епидемиологу Предрагу Кону на друштвеним мрежама и порталима, истичући да су скандалозне. "Поштоване колеге, Министарство здравља нема и неће имати… »
Лончар оштро осудио напад на Кона

Лончар оштро осудио напад на Кона

Нова 09.11.2020
Министарство здравља и министар здравља у Влади Републике Србије др Златибор Лончар оштро су осудили скандалозне поруке упућене др Предрагу Кону, а које су објављене на друштвеним мрежама и порталима. “Министарство здравља… »

Вести дана »