Повезане вести

Стојковић није имао корона вирус када је бранио дерби

Стојковић није имао корона вирус када је бранио дерби

Бета 09.11.2020
Голман Партизана Владимир Стојковић није био заражен корона вирусом када је бранио у "вечитом" фудбалском дербију против Црвене звезде, речено је данас из његовог клуба. Стојковић одусуствује са терена пошто се опоравља од… »
Партизан се одмах огласио о стојковићу: Није био заражен против Звезде!

Партизан се одмах огласио о стојковићу: Није био заражен против Звезде!

Мондо 09.11.2020
Црно-бели реаговали на писање медија. Црно-бели реаговали на писање медија Изјава Владимира Стојковића да је и раније ове године имао корону створила је сумњу да је позитиван наступао и у дербију против Црвене звезде 1. марта… »
Стојке други пут има Ковид-19!

Стојке други пут има Ковид-19!

Спортске.нет 09.11.2020
Невероватно, потврдио је у уживо програму. Владимир Стојковић је, по свему судећи, два пута имао коронавирус. Он је у уживо укључењу на телевизији К1 рекао да је код куће већ седам дана. "После овакве болести почнеш да цениш… »
Шокантна изјава голмана Партизана: Стојковић играо вечити дерби заражен короном

Шокантна изјава голмана Партизана: Стојковић играо вечити дерби заражен короном

Вечерње новости 09.11.2020
ГОЛМАН Партизана Владимир Стојковић опоравља се од вируса корона. Искусни чувар мреже црно-белих није био на голу Партизана на претходна два меча због позитивног налаза на ковид тесту. Њега је сјајно заменио Немања Стевановић… »
Владимир Стојковић о корона вирусу: Саиграчи су ми се смејали што стално носим маску, било је баш мучно – не дај Боже никоме!…

Владимир Стојковић о корона вирусу: Саиграчи су ми се смејали што стално носим маску, било је баш мучно – не дај Боже никоме!…

Хот спорт 09.11.2020
Голман и капитен Партизана, Владимир Стојковић, говорио је корона вирусу који га је задесио. Стојковић је гостујући на телевизији К1, рекао да му је сусрет са опаким вирусом био веома мучан. – Већ седам дана сам код куће, шта ћу…… »

Вести дана »