Povezane vesti
Stojković nije imao korona virus kada je branio derbi
Beta 09.11.2020
Golman Partizana Vladimir Stojković nije bio zaražen korona virusom kada je branio u "večitom" fudbalskom derbiju protiv Crvene zvezde, rečeno je danas iz njegovog kluba. Stojković odusustvuje sa terena pošto se oporavlja od korona virusa. On se… »
Partizan se odmah oglasio o stojkoviću: Nije bio zaražen protiv Zvezde!
Mondo 09.11.2020
Crno-beli reagovali na pisanje medija. Crno-beli reagovali na pisanje medija Izjava Vladimira Stojkovića da je i ranije ove godine imao koronu stvorila je sumnju da je pozitivan nastupao i u derbiju protiv Crvene zvezde 1. marta. Ipak, Partizan se hitno… »
Stojke drugi put ima Kovid-19!
Sportske.net 09.11.2020
Neverovatno, potvrdio je u uživo programu. Vladimir Stojković je, po svemu sudeći, dva puta imao koronavirus. On je u uživo uključenju na televiziji K1 rekao da je kod kuće već sedam dana. "Posle ovakve bolesti počneš da ceniš prave vrednosti… »
Šokantna izjava golmana Partizana: Stojković igrao večiti derbi zaražen koronom
Večernje novosti 09.11.2020
GOLMAN Partizana Vladimir Stojković oporavlja se od virusa korona. Iskusni čuvar mreže crno-belih nije bio na golu Partizana na prethodna dva meča zbog pozitivnog nalaza na kovid testu. Njega je sjajno zamenio Nemanja Stevanović, a Stojković je u… »
Vladimir Stojković o korona virusu: Saigrači su mi se smejali što stalno nosim masku, bilo je baš mučno – ne daj Bože…
Hot sport 09.11.2020
Golman i kapiten Partizana, Vladimir Stojković, govorio je korona virusu koji ga je zadesio. Stojković je gostujući na televiziji K1, rekao da mu je susret sa opakim virusom bio veoma mučan. – Već sedam dana sam kod kuće, šta ću… Posle ovakve… »
Vesti dana »
Ukratko iz sveta: postignut dogovor o prekidu vatre na Bliskom istoku
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 33 povezane
Vučević: Krajnji cilj opozicije da revolucijom dođe na vlast
Nedeljnik pre 30 minutajoš 30 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih
Na pomolu trgovinski rat? Tri države na udaru novoizabranog predsednika, Tramp preti drastičnim povećanjem carina
Euronews pre 3 satajoš 7 povezanih
Nervozni Gvardiola sam sebe izgrebao, pa poslao zabrinjavajuću poruku!
Sportske.net pre 2 satajoš 9 povezanih