Povezane vesti
GRAĐANI: Izborni proces za četiri mesne zajednice u NS odvija se daleko od očiju javnosti
Moj Novi Sad 09.11.2020
Grad Novi Sad je za nedelju 22. novembra 2020. godine raspisao izbore za četiri od ukupno 47 mesnih zajednica koliko ih ima u Novom Sadu. Izbori će se održati u mesnim zajednicama Bukovac, Podbara, Salajka i Stepanovićevo. Raspisani su odlukom… »
Novosadska inicijativa: Izbori u četiri mesne zajednice u potpunoj tišini
Radio 021 09.11.2020
Predstojeći izbori za članove četiri mesne zajednice u Novom Sadu odvijaju se daleko od očiju javnosti, poručuju u novosadskoj Grupi građana i Inicijativi za mesne zajednice. Izbori će se održati u mesnim zajednicama Bukovac, Podbara, Salajka i… »
Vesti dana »
Dan posle tragedije u Novom Sadu: 20 ljudi ide na saslušanje, troje povređenih i dalje u teškom stanju
Sputnik pre 33 minutajoš 72 povezane
Dačić: Identifikovano 13 žrtava tragedije u Novom Sadu, danas kreću saslušanja
Al Jazeera pre 58 minutajoš 66 povezanih
"Prerano vas uze Bog, anđeli moji" Potresne reči Anđeline majke: Čekajte me! Porodica i prijatelji opraštaju se od mladog para koji je stradao u Novom Sadu
Kurir pre 33 minutajoš 49 povezanih
"Ne mogu..." Barbara Bobak izašla pred krcat klub u BiH i rekla da neće da peva zbog tragedije u Novom Sadu
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih
Iranski vrhovni lider zapretio Izraelu i SAD razornim odgovorom zbog napada na Iran
N1 Info pre 39 minutajoš 18 povezanih