Povezane vesti
VUČEVIĆ: Hoće li oni koji pozivaju da se vakcina ne primi odgovarati ako se nekom nešto loše desi
Moj Novi Sad 09.11.2020
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je epidemiološka situacija u Novom Sadu teška i da može da izmakne kontroli, a posledice mogu biti teške. – Trudimo se da čuvamo ekonomiju grada. Moram da vidim računa i o zdravstvenom aspektu građana… »
Miloš Vučević apeluje građanima: Tražim da svi nosimo maske tamo gde je potrebno, da prestanemo da organizujemo slavlja u…
Blic 09.11.2020
Epidemiološka situacija je teška, imali smo nešto bolji petak i subotu, ocenio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. - Jutros su mi stigli rezultati jučerašnjih testova, ima preko 200 inficiranih. Bili smo pali na 156, sada smo opet preko 200, vrlo… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 21 povezana
Da li Srbiji preti potop epskih razmera? Stiglo važno upozorenje: U naredna 3 dana pašće kiše kao za ceo mesec
Telegraf pre 35 minutajoš 27 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom, obilnim padavinama i osetnim zahlađenjem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane
Transparentnost: SNS uložila 35 miliona dinara za kampanju za predstojeće lokalne izbore
N1 Info pre 4 satijoš 39 povezanih