Повезане вести
"Видео сам Пеђи и Дивцу страх у очима": Шекил проговорио о контроверзном финалу Лејкерса и Кингса
Телеграф 10.11.2020
Легендарни центар смата да Кингси нису имали храбрости да преломе серију. Сакраменто Кингси и Лос Анђелес Лејкерси одиграли су у сезони 2001-2002 можда и најкултнију западну финалну серију у новијој историји, после које тим из… »
Гледао сам Дивца и пеђу, видео сам страх: Како је Шакил О'Нил "прочитао" Кингсе и знао да је крај
Мондо 10.11.2020
Занимљива анегдота уочи легендарне седме утакмице. Занимљива анегдота уочи легендарне седме утакмице. Сакраменто Кингси и Лос Анђелес Лејкерси играли су те 2002. године једну од најчувенијих полуфиналих плеј-оф серија, у којем… »
Вести дана »
РХМЗ издао упозорење - данас је најкритичније! Пашће до 35 литара кише, стиже и снег, а ово је тачан датум када се враћа пролеће
Блиц пре 40 минутајош 5 повезаних
Трамп: САД преговарају са председником парламента Ирана; Техеран тврди да је дроновима гађао војне циљеве у Израелу
РТС пре 6 минутајош 2 повезане
Зеленски упозорава Белорусију да не дозволи да је Русија увуче у рат; напад дроновима у Мелитопољу
РТС пре 40 минутајош 1 повезана
Немачки дневник: И поред изборног насиља и превара Вучићева СНС губи гласове бирача
Нова пре 6 сатијош 1 повезана