Povezane vesti

"Ja sam iz Srbije!": Hrvati žele našeg Marija, ali on je poslao jasnu poruku!

"Ja sam iz Srbije!": Hrvati žele našeg Marija, ali on je poslao jasnu poruku!

Mondo 10.11.2020
Nadamo se da je i dalje pri tom stavu. Nadamo se da je i dalje pri tom stavu. Kao i pre godinu dana, opet se povela diskusija o tome "čiji je" Mario Nakić. Mladi košarkaš Real Madrida, čiji je otac Hrvat, a majka Srpkinja, nije se zvanično… »
Hrvati opet prisvojili srpskog košarkaša: "Mario Nakić je Hrvat, koliko je i Srbin..."

Hrvati opet prisvojili srpskog košarkaša: "Mario Nakić je Hrvat, koliko je i Srbin..."

Mondo 10.11.2020
I ne samo oni, nego i američki novinar koji je ekspert za NBA draft. I ne samo oni, nego i američki novinar koji je ekspert za NBA draft. Mario Nakić ima 19 godina i važi za jednog od najvećih košarkaških talenata u Evropi. Rođen je u Beogradu… »
Beograđanina nazvao Hrvatom – ispravili ga i Hrvati

Beograđanina nazvao Hrvatom – ispravili ga i Hrvati

Nova 10.11.2020
Mario Nakić je jedan od najtalentovanijih košarkaša Evrope, a skrenuo je pažnju i NBA skauta. Džonatan Givoni, jedan od najvećih stručnjaka za evropske košarkaše, biranim rečima je govorio o momku rođenom u Beogradu. I nazvao ga Hrvatom… »
Hrvati nam kradu vunderkinda: NBA skaut ga već poslao komšijama, ali i Srbija se pita

Hrvati nam kradu vunderkinda: NBA skaut ga već poslao komšijama, ali i Srbija se pita

Večernje novosti 10.11.2020
OTAC mu je Hrvat, majka Srpkinja, rođen je u Beogradu, a jedan je od najvećih projekata Real Madrida. U pitanju je Mario Nakić koji je izgleda napravio sjajan potez selidbom na pozajmicu u Ostende. On je na startu sezone u Belgiji bio ubedljivo… »

Vesti dana »