Повезане вести

"Ја сам из Србије!": Хрвати желе нашег Марија, али он је послао јасну поруку!

"Ја сам из Србије!": Хрвати желе нашег Марија, али он је послао јасну поруку!

Мондо 10.11.2020
Надамо се да је и даље при том ставу. Надамо се да је и даље при том ставу. Као и пре годину дана, опет се повела дискусија о томе "чији је" Марио Накић. Млади кошаркаш Реал Мадрида, чији је отац Хрват, а мајка Српкиња, није… »
Хрвати опет присвојили српског кошаркаша: "Марио Накић је Хрват, колико је и Србин..."

Хрвати опет присвојили српског кошаркаша: "Марио Накић је Хрват, колико је и Србин..."

Мондо 10.11.2020
И не само они, него и амерички новинар који је експерт за НБА драфт. И не само они, него и амерички новинар који је експерт за НБА драфт. Марио Накић има 19 година и важи за једног од највећих кошаркашких талената у Европи. Рођен… »
Београђанина назвао Хрватом – исправили га и Хрвати

Београђанина назвао Хрватом – исправили га и Хрвати

Нова 10.11.2020
Марио Накић је један од најталентованијих кошаркаша Европе, а скренуо је пажњу и НБА скаута. Џонатан Гивони, један од највећих стручњака за европске кошаркаше, бираним речима је говорио о момку рођеном у Београду. И назвао га… »
Хрвати нам краду вундеркинда: НБА скаут га већ послао комшијама, али и Србија се пита

Хрвати нам краду вундеркинда: НБА скаут га већ послао комшијама, али и Србија се пита

Вечерње новости 10.11.2020
ОТАЦ му је Хрват, мајка Српкиња, рођен је у Београду, а један је од највећих пројеката Реал Мадрида. У питању је Марио Накић који је изгледа направио сјајан потез селидбом на позајмицу у Остенде. Он је на старту сезоне у… »

Вести дана »